2.8 V6 30V syncro by SToRM
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- 1986bartek
- Użytkownik
- Kontakt:
Moze sie czepiam, ale moglbys pokazac fotke wlepy z baganizka. Bo z tego co sie orientuje nie bylo takiej wersji. Byly limitowane (jak np moj EX) o innych nazwach, ale za reguly to Basis, Comfortline, Trendline(taka usportowiona z ala carobenem i profilowanymi siedzeniami), Highline.SToRM pisze:To jest wersja Sportline
A co do samego passka to najs, ...w sedanach nie gustowałem, ale ten kolorek jakos dodaje mu urody.
Zeby wieksza liczbę uzytkowników dróg..."wprawiać w zakłopotanie" usunał bym oznaczenia. A srodkowy znaczek przerobil ( bo jak wiesz po usunieciu jest wneka)...wiele osob usuwa gume spod spodu i zostawia sam znaczek, np na czarno. Fajnie to wyglada.... no i prawe ucho z angola by sie prosiło.
Pozdro
[ Dodano: 18 Sty 2008 01:10 ]
troszke jeszcze "pośmiece"...
a skoro juz zamowiles S-line'y , to moze...
Life's simple. You make choices and don't look back.
kolorek super i na feldze takiej jak u mnie, szkoda że progów nie pomalujesz (poszedł by optycznie do dołu), gałę biegów będziesz zmieniał? (mnie seryjna osobiście sie nie podoba)
powodzenia w modach i czekam na foty
PS: "motór" w nim to masz zaj...ty
[ Dodano: 08-01-18, 09:52 ]
powodzenia w modach i czekam na foty
PS: "motór" w nim to masz zaj...ty
[ Dodano: 08-01-18, 09:52 ]
dobrze wiedziećSToRM pisze:Jak mi sie uda, to moze jakis imporcik maly otworze...
...