Ile powinien pedzic golfik??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- jocker_slupca
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam.
Mojim golfikiem 1.6td śmigam 180 na prostej, mam zwiekszoną dawke paliwa na pompie, z rury kopci mi tak że nawet stary jelcz tego dymu by się nie powstydził, ale buta to ma niesamowitego . Poprzednio miałem CC700 i w ciągu 20000km dwa razy zakatowałem silnik , a golfik ma przejechane 300000km, 100000km w mojim wykonaniu i nadal mu dokładam do pieca ile fabryka dała
Nie ma to jak kawałek nimieckiej technologi pod butem
Mojim golfikiem 1.6td śmigam 180 na prostej, mam zwiekszoną dawke paliwa na pompie, z rury kopci mi tak że nawet stary jelcz tego dymu by się nie powstydził, ale buta to ma niesamowitego . Poprzednio miałem CC700 i w ciągu 20000km dwa razy zakatowałem silnik , a golfik ma przejechane 300000km, 100000km w mojim wykonaniu i nadal mu dokładam do pieca ile fabryka dała
a ja właśnie zdjąłem troszke z dwki paliwa,żeby dymu było mniej ale za to wsadziłem gareta z ciśnieniem 0,8 i z moją kobietką też lece spokojnie 180 a AUTOBAHN-ie w enerefie bo u nas to śmierć... 170 śmigałem w 4 osoby a koleś-pasażer jeżdżący normalnie 1,9 TDI był w ciężkim szoku...no bo moja maszynka ma 18 wiosen i 250 tysiaków :):):)DIESEL pisze:Witam.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Golf 1.6 na gazniku
dzisiaj jechałem nim w 3 osoby 160km/h ale to nie był max, szkoda mi go katować!!nie polecam jazdy na max!!!
to powiem wam jedna rzecz:
Japonce sa nie do ZAJEZDZENIA!!
znajomy ma Toyote Corolle 1.8D z 86r 330tys km
na trasie caly czas v-max 165-170 zalezy jak sie diesel rozbuja koles go nieoszczedza ciagle but w podlodze ze wygieta jest z drugiej strony i nic ZERO ZUZYCIA.NIC nie wymienial jeszcze w niej a w rodzine jest od 9lat.jak ja kupili miala 120tys km
z gorki zamknelismy licznik ponad 180km/h dobra droga w 4 osoby.silnik ma 60km a duzo potrafi Golf 1.3 na wtrysku wymieka okrutnie z 1.6 juz ciezko ale daje rade nie da sie wyprzedzic ani uciec remis mozna powiedziec.reszta poza zasiegiem
japonski sprzet z tamtych lat jest niezniszczalny
naserio ciezkie ma zycie ta Toyota i nie pali mu oleju.naprawde udany samochod
Japonce sa nie do ZAJEZDZENIA!!
znajomy ma Toyote Corolle 1.8D z 86r 330tys km
na trasie caly czas v-max 165-170 zalezy jak sie diesel rozbuja koles go nieoszczedza ciagle but w podlodze ze wygieta jest z drugiej strony i nic ZERO ZUZYCIA.NIC nie wymienial jeszcze w niej a w rodzine jest od 9lat.jak ja kupili miala 120tys km
z gorki zamknelismy licznik ponad 180km/h dobra droga w 4 osoby.silnik ma 60km a duzo potrafi Golf 1.3 na wtrysku wymieka okrutnie z 1.6 juz ciezko ale daje rade nie da sie wyprzedzic ani uciec remis mozna powiedziec.reszta poza zasiegiem
japonski sprzet z tamtych lat jest niezniszczalny
naserio ciezkie ma zycie ta Toyota i nie pali mu oleju.naprawde udany samochod