Mniejsze opory aerodynamiczne?
Od kiedy?
Moja stara Jetta 1.6D JP '87 ma w dowodzie 944kg obecna '91 1.6D JP nie ma masy w dowodzie
[ Dodano: Sro Sty 23, 2008 23:16 ]
Tiaa..bongo pisze:To załóż temat że JP jechałeś 184km/h i poczytaj co inni napisząbettek pisze:Jak sie ma dobry motor to można wiele
184 km/h
Ja JP-kiem jechałem max 160km/h
Mój brat rozbujał tą samą Jettę do 170km/h, nie chciałem mu wierzyć to powtórzył manewr i zrobił zdjęcie, tyle że te 170km/h to było już czerwone pole...
Jak bym się postarał to może jeszcze znajdę to zdjęcie.
Tyle że liczniki oszukują, np. ojca Vento sprawdzaliśmy z Navi i licznik pokazywał 140, a navi 131km/h, brata Passat B4 miał na szafie 100km/h a navi 92km/h, więc w to co na liczniku bym tak bezkrytycznie nie wierzył.
Dodam jeszcze że wszystkie wspomniane samochody latają na standardowych felgach i oponach w rozmiarze jak VW przykazał
[ Dodano: Sro Sty 23, 2008 23:17 ]
Zgadza się, ja tez miałem samochód zanim miałem prawko - ot tak mnie do jazdy ciągnęłobettek pisze:bongo, tak mam 17 lat - za miesiąc 18. Na kurs już sobie chodze, i nie przeszkadza to chyba, by mieć swoje autko. Owszem, ja JESZCZE tyle nie jechałem osobiście, ale z ojcem jako pasażer to tak :green_fuck:
[ Dodano: Sro Sty 23, 2008 23:20 ]
No i co?bettek pisze:
PS.: oryginalnie licznik mam do 220 km/h heheheh...
W przedszkole się bawimy i brandzlujemy się tym ile samochód ma "na szafie"?
Jak dobrze pokombinujesz to i 260km/h będziesz miał na szafie, tylko co to zmieni?
Kumpel w mk. IV 1.4 16V 75KM ma 260 km/h na szafie, i co z tego jak nawet 200km/h nie pojedzie