Lekarstwo na grajace popychacze?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Lekarstwo na grajace popychacze?
Wiatam
co o tym sądzicie?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61283819
dzięki za wszystkie opinie
jak to sie ma do reszty elementów silnika?
co o tym sądzicie?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61283819
dzięki za wszystkie opinie
jak to sie ma do reszty elementów silnika?
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Najpierw bym ściągnął dekiel zaworów i wyczyścił wszystko...tam się lubi zbierać różny brud. osady z niespalonego, zimnego oleju itp... i często stąd stukanie.
Jeśli nie pomoże, można spróbować tym środkiem...ale wątpię, bo pewno on działa na podobnej zasadzie...oczyszcza.
Jeśli nie pomoże, można spróbować tym środkiem...ale wątpię, bo pewno on działa na podobnej zasadzie...oczyszcza.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Panowie gosc na tej aukcji pisze ze to srodek na zuzyte popychacze, jak cos jest zuzyte to tego sie nie da naprawic, ten srodek i jemu podobne przedluzaja tylko agonie natomiast ich mamkamentem jest to ze ingeruja w pozostale mniej zuzyte elementy mechaniczne, najpierw dolewasz raz na zmiane, potem dwa trzy itd do generalki, wiec jak klepia to lepiej wymienic no chyba ze jedziesz na gielde ale czy warto????
na dniach będę je wymieniał - sugeruje zakupic jakis markowy srodek dompluikania silnika, podobne srodki lubia sie odkladac w silniku
[ Dodano: Nie Sie 28, 2005 12:35 ]
odekladaja sie te srodki ktore maja leczyc oczywiscie
[ Dodano: Nie Sie 28, 2005 12:36 ]
odekladaja sie te srodki ktore maja leczyc oczywiscie a slowa na dniach będę je wymieniał to cytat:satan:
[ Dodano: Nie Sie 28, 2005 12:35 ]
odekladaja sie te srodki ktore maja leczyc oczywiscie
[ Dodano: Nie Sie 28, 2005 12:36 ]
odekladaja sie te srodki ktore maja leczyc oczywiscie a slowa na dniach będę je wymieniał to cytat:satan:
Mam przejechane 140.000 Naprawa nic mnie nie kosztuje ,sam to zrobię ,tyko popychacze kosztują ok.30 zł st. .CoX pisze:miomio1, ile Ty masz nalatane tym swoim ABU ?? Bo u mnie 145kkm i też grają popyhacze. I jeśli możesz to napisz mi już po naprawie ile zapłaciłeś za wszystko.
Będę robił foto dla zainteresowanych jak to się robi.