![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
Milo bylo pogadac i obgadac pare spraw
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Kolega z ktorym bylem a raczej to ja z nim bylem to Jasiek21
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Moderator: G0 Karcio
To wczoraj mi proponowales zamiane tych padlin na moje wypasy ??Apsik pisze: Po zajęciach siedzonka wrzuciłem na pakę i już mam je w domu
http://img144.imageshack.us/img144/8366 ... 355ro3.jpg
grzaneczka997 pisze:dobrze ze nie wzial dla siebieApsik pisze:Paweł ma vectre ale jest naprawdę wporzo).
trzeba bylo jeszcze pociagiem do bialegostoku je podeslacApsik pisze:A teraz napisze jak zakupione u GreeN'a fotele Recaro dotarły do mnie...
tak z 2 tyg temu był deal, no i zaczeliśmy rozmyslać o tym jak dostać fotele do mnie...
W zeszłym tygodniu GreeN przekazał fotele Simensowi, ten z Krotoszyna zawiózł je do Wrocławia na uczelnię, by tam przekazać je koledze Matt_'iemu.
Matt_ wracał w piątek do domu oczywiście z fotelami
W piątek późnym popołudniem mój kolega z Nysy, Paweł odebrał fotele od Matt_'a i dziś przywiózł mi na uczelnię (Paweł ma vectre ale jest naprawdę wporzo).
Narazie stoje, bo nie moge wyrwać zamachu w dobrej cenie, no i miażdży mnie cena nowego sprzęgła VR6 ... trzeba nieco odczekać pochodzić z miesiac do pracy i może sie kupi...DaroS pisze:Apsik, jak tam mody
Wszystko w swoim czasie - narazie rozkminiam nowe mody w sterowaniuBolekrsko pisze:Krec Turbo I poka filmy jakies:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości