pytanko o sprężynki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
dioob pisze:A ja z powrotem załozyłem sporta hehehehe i autko z powrotem ma swój wygląd i co zaskakujące wcześniej miałem obniżenie 60/60 z przodu krótki amorek z tyłu twardziel żółty koni springi obydwa weitec , zmieniłem bo w standardzie którego kupiłem musze zmienić sprężyny, ale wymieniłem tylko przód i ludzie cud teraz przy standardowym tyle autko siedzi podobnie a jest w 100 % lepszy komfort jazdy niz przedtem.Wtedy skakał na wybojach a teraz jest gitara chyba zostawie tak jak jest bo ładnie wygląda .
Zucił bym fotki ale nie wiem jak
http://vwgolf.pl/forum/album.php fotki tutaj
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
-
- Użytkownik
- Kontakt:
jeżeli chodzi o standardspreżynki to auto nie siądzie nisko, tak jak w standardzie , a przedcież koni robi różnego rodzaju amorki, a amorki spot\rt sa poprostu twrdzsze bo o to wkońcu chodzi w sportowych zawiechach, twardo i nisko
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja kupując auto od helmuta miałem założone tył amorki żółte koni i springi weiteca -60 jechałem w 4 dorosłe osoby z tyłu i nie było mowy o jakim kolwiek obcieraniu taki *#cenzura#* był twardy.
Ale to w mk2 nie wiem jak to jest w mk3.
Ale jak masz dobrego sporta , twardego a nie sportowe springi do seryjnych amorków to wydaje mi sie że nic go nie ugnie.
Ale to w mk2 nie wiem jak to jest w mk3.
Ale jak masz dobrego sporta , twardego a nie sportowe springi do seryjnych amorków to wydaje mi sie że nic go nie ugnie.
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm: