Nie chce odpalic
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie chce odpalic
Mam Golfa II 1,8 . Przez okres 3 miesięcy stał pod blokiem (bo nie był opłacony ), Az w koncu poszedłem go opłacić i chciałem sobie pojeździć......ale niestety nie odpalił. Patrzałem na świece ale iskra jest ładowanie tez, tylko nie słyszę pompki tej umieszczonej w bagażniku.
jak mógł by mi ktoś pomoc to bardzo proszę!
jak mógł by mi ktoś pomoc to bardzo proszę!
Ostatnio zmieniony śr lut 13, 2008 19:17 przez avisek, łącznie zmieniany 2 razy.
- grzechu4444
- Nowicjusz
- Kontakt:
Standardowo ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czy jest iskra, czy dochodzi paliwo...
Ale moim skromnym zdaniem, calkime mozliwe, ze powinien odpalic![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mialem to samo kilka dni temu. Nie polecam krecenia go na akumulatorze, tylko połączyc go kabelkami i wio
Ale to jest załatwienie sprawo po njamniejszej linii oporu ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Najpierw sprawdz iskre i czy paliwko dochodzi - u mnie oba te pkt zxostaly spelnione i dopiero potem kable, drugi samochod i 10 minut krecenia... w koncu odpalil i jezdzi do dzis
)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Czy jest iskra, czy dochodzi paliwo...
Ale moim skromnym zdaniem, calkime mozliwe, ze powinien odpalic
Mialem to samo kilka dni temu. Nie polecam krecenia go na akumulatorze, tylko połączyc go kabelkami i wio
Najpierw sprawdz iskre i czy paliwko dochodzi - u mnie oba te pkt zxostaly spelnione i dopiero potem kable, drugi samochod i 10 minut krecenia... w koncu odpalil i jezdzi do dzis
Pozdrawiam,
Mathi
:satan: Golf II 1,6 BoStOn, Automat :okej:
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali
Mathi
:satan: Golf II 1,6 BoStOn, Automat :okej:
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali