Opolszczyzna , dajcie znac o sobie...
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam wszystkich, ciesze sie ze znalazlem ludzi z Opola, jestem mocno zwiazany z uzytkownikami vw golf 3 i mam plany jechac na majowke, obecnie jestem moderatorem na www.golf3.pl pod nickiem opolanin, pozdrawiam
witam, jestem kolejnym uzytkownikiem forum www.golf3.pl po *opolaninie*, który chce wstąpić w szeregi grupy opolskiej. Czekam na odpowiedź
Ostatnio zmieniony sob lut 23, 2008 12:47 przez !kajtek!, łącznie zmieniany 1 raz.
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
ELEGANCKO od razu nam sie spodobała ta grupa opolska, będziemy z *opolaninem* na jakimś zjeździe grupy mysle ze niebawem czas pokaże...a jakiegos zlotu w Nysie albo okolicach oczekuje z jeszcze większą niecierpliwością
[ Dodano: 23 Lut 2008 14:40 ]
wybaczcie chłopaki ale nie ogarnełem jeszcze za bardzo Waszego forum, w związku z tym pytanie do kogo sie zgłosic w sprawie naklejek-logo , co trzeba zrobić żeby otrzymać??
[ Dodano: 23 Lut 2008 14:40 ]
wybaczcie chłopaki ale nie ogarnełem jeszcze za bardzo Waszego forum, w związku z tym pytanie do kogo sie zgłosic w sprawie naklejek-logo , co trzeba zrobić żeby otrzymać??