A z wąskim to inaczej?Garyvw pisze: do szerokiego zdesia,tylko szeroki hokej

Moderator: G0 Karcio
ja bym szerokiej dokladki do waskiego nie zalozyl z tego wzgledu ze chociazby prog bez nakladki jest wyzej a ta dokladka nisko i to wyglada jak jakas tektura przy duzym fiacie doczepiona :/ bez urazy dla tych ktorzy maja szerokie dokladki... ale ja bym tego nie chcial...K I L L E R pisze:A z wąskim to inaczej?![]()
w przypadku szer. zderzaka jest podobnie, ja nie mam nakladek na progach i patrzac na autko z boku hokej rowniez jest duzo nizej niz prog, aczkolwiek mnie osobiscie to tak nie razi, jezeli chodzi o szer. hokeje przy waskich zderzakach to jestem osobiscie za, aczkolwiek jak przy waskim zderzaku, waska dokladka wyglada przyzwoicie,tak przy szer. waska mi bynajmniej sie nie widziGRZANA pisze:ja bym szerokiej dokladki do waskiego nie zalozyl z tego wzgledu ze chociazby prog bez nakladki jest wyzej a ta dokladka nisko i to wyglada jak jakas tektura przy duzym fiacie doczepiona
i poprawnieK I L L E R pisze:Ja zostej przy szerokiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości