1,3 Gasnie podczas jazdy i na postoju

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Rafał G2
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

1,3 Gasnie podczas jazdy i na postoju

Post autor: Rafał G2 » ndz mar 02, 2008 11:19

witam mam problem ze swoim golfem zapala normalnie i podczas jazdy traci moc a jak wcisne pedal sprzegla zapalaja sie kontrolki i musze szybko z kluczyka pokrecic i zapala dorazu a jak np czuje ze traci na mocy i chce go w ruchu zapalaci tj redukuje bieg i puszczam sprzeglo nie zapala czasem jak dojezdzam do swiatel wrzuce luz gasnie jak np stoje na swiatlach mam wrzucony bieg i trzymam sprzeglo wsciniete to tez gasnie co moze byc przyczyna ??????? mowa o silniku 1,3 nz czyli wtrysk wielopunktowy p.s tengolf na zdjeciu to nie o nim mowa :D
Ostatnio zmieniony ndz mar 02, 2008 20:51 przez Rafał G2, łącznie zmieniany 3 razy.

greg

Post autor: greg » ndz mar 02, 2008 17:07

a jak filr paliwa, smok w baku , auto słabneei podczas jazdy tak jakby nie dostawało paliwa?

Awatar użytkownika
zielu
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: zielu » ndz mar 02, 2008 17:47

sprecyzuj temat bo pójdzie do zsypu... i to szybciutko...

Obrazek

Awatar użytkownika
Rafał G2
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

silnik

Post autor: Rafał G2 » ndz mar 02, 2008 20:41

KOledzy jak mam sprecyzowac napisalem jak jest gasnie samochod podczas jazdy , gasnie tez jak stoje na swiatlach i jak dojezdzam do swiatel np i wrzuce luz i to tez nie zawsze dlatego tym trudniej jest zlokalizowac usterke moze napiszcie mi jak sprawdzic pape w baku i ta obok baku

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”