VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
do vr.. zapomnij
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
ja własnie wróciłem z Kreatora Mocy i widziałem golfika jak stoi i czeka.w środku dłubią coś ze Smartem(podobno coś ok 200KM).ja wpadłem mk3gti agg na pomiar bo chcialem kupić ale pomiar coś lichutki wyszedł i teraz mam zonka czy brać czy nie.Twój golfik bardzo ładnie sie prezentuje
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Christopherek
będzie dobrze się dopiero prezentował za jakiś miesiąc jak pojawi się nowy lakierek , orzech z perłowym dachem. Nom smarcik ma niezłą moc z tego co się dowiadywałem coś około 200 KM , nom golfik stoi i czeka , dzisiaj mieli się zabrać za niego ale nie było chłopaka który ma to robić, od jutra zaczynają . Mówią że za 3-4 dni będzie zrobiony , Pozdrawiam
będzie dobrze się dopiero prezentował za jakiś miesiąc jak pojawi się nowy lakierek , orzech z perłowym dachem. Nom smarcik ma niezłą moc z tego co się dowiadywałem coś około 200 KM , nom golfik stoi i czeka , dzisiaj mieli się zabrać za niego ale nie było chłopaka który ma to robić, od jutra zaczynają . Mówią że za 3-4 dni będzie zrobiony , Pozdrawiam
I jak tam wiadomo już coś więcej na temat silniczka ??? bardzo mnie ciekawi twój projekt w przyszłości może zrobię to samo z moim ABF-m
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
AD6
nom słuchaj mieli go robić od wtorku , w środę dopiero ściągnęli ze Stanów komputer a wczoraj wtryski . Dzisiaj byłem to już zamontowali przepływomierz, zdjęli podszybie żeby się do wiązki dostać , nom po prostu zaczęli coś działać . Ma być gotowy wtorek-środa . Zobaczymy .
Jeśli chcesz coś działać z ABF to poczytaj temat kolegi KENAJA , on ma niezłego ABF TURBO
nom słuchaj mieli go robić od wtorku , w środę dopiero ściągnęli ze Stanów komputer a wczoraj wtryski . Dzisiaj byłem to już zamontowali przepływomierz, zdjęli podszybie żeby się do wiązki dostać , nom po prostu zaczęli coś działać . Ma być gotowy wtorek-środa . Zobaczymy .
Jeśli chcesz coś działać z ABF to poczytaj temat kolegi KENAJA , on ma niezłego ABF TURBO
oj ten temat to już z kilka razy przeczytałemvw_golf3 pisze:Jeśli chcesz coś działać z ABF to poczytaj temat kolegi KENAJA , on ma niezłego ABF TURBO
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2008 09:13 przez AD6, łącznie zmieniany 1 raz.
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
autko pierwsza klasa, modyfikacje jak najbardziej na + turbo piękna rzecz autko zrobione z gustem i ze smakiem a'la german style, powodzenia w dalszych modach
*GOLF NA SPRZEDAŻ FULL OPCJA TDI GTI* LINK W OPISIE NA STRONIE 20 :))))))
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=128353&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=128353&postdays=0&postorder=asc&start=0
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wiechur
dzięki bardzo
teraz jeszcze na wiosnę nowy concept color i felgi do polerki i gites będzie . Może jeszcze jakaś eco skóra do środka ale to już jak będą pieniądze na luzie , na razie w plan wchodzi nowy lakier nom i wystrojenie sprzętu ( to już powoli robi firma kreatormocy )
Pozdrawiam
Jak odbiorę golfika wrzucę jakiś wykres z hamowni i filmik
dzięki bardzo
teraz jeszcze na wiosnę nowy concept color i felgi do polerki i gites będzie . Może jeszcze jakaś eco skóra do środka ale to już jak będą pieniądze na luzie , na razie w plan wchodzi nowy lakier nom i wystrojenie sprzętu ( to już powoli robi firma kreatormocy )
Pozdrawiam
Jak odbiorę golfika wrzucę jakiś wykres z hamowni i filmik