Czy będą one pasowały do Golfa IV ???
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Niezbyt dobry pomysł - scena pod kolanami. A inaczej rzecz ujmując nie będzię jej.Coen pisze:chyba w planie sa jakies troj drozne gdyz stworza z przodu dobra scene
I tym bardziej czarno to widzę.Coen pisze:tylu w drzwi zas planuje cos z nieco wiekszo odczuwalnym bassem, jakies midbassy
Co wy się pytacie o to samo?? piszą "dłużsi stażem", żeby zając się przodem i dać sobie siana z tyłem, a wy z uporem maniaka pytacie sięo tylne głośniki.konrado9 pisze:Czy lepiej zając sie przodem wygłuszyć drzwi choć trochę(jak umie) i wstawić głośniki 16.5 na dystansie ?
jak masz w planie 3 drożne, to jeszcze wsadź pod przednie siedzenia subwoofery z napisem milion WATT i będzie jak WOODSTOCK`uCoen pisze:Przednie drzwi lewe i prawe, chce wsadzic tam glosniczki ktore dobrze by graly, chyba w planie sa jakies troj drozne gdyz stworza z przodu dobra scene.
no to masz jak w banku ten dobry bass, jeszcze z samego radia;) W tylnych drzwiach/boczkach bez odpowiedniej "oprawy" nie będziesz miał nic, poza ogólnie rozumianym "hałasem"Forest89 pisze:Lubie dobry dźwięk z dość dobrym bassem, dlatego dobrze by było, żeby niskie tony dobrze grały,
moze byś tak zdjęcie jakies zapodał?? albo podlączył te głośniki i sprawdził czy i jak to się zachowuje.... nasza magiczna kula niestety nie widzi twoich głosnikow.Aris019 pisze:Witam! jestem na waszym forum pierwszy raz,mam nadzieje ze pomożecie z moim dziwnym pytaniem.
kupilem dwa glośniki na szrocie od golfa lecz jeden ma miedziany zwoj z tylu drugi nie,czy to ma znaczenie ?jesli tak to co mam zrobic kupic drugi taki sam tyle ze dobry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 58 gości