Ile wasze vw palą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Oj widze ze wieje nuda na forum.. byl niedawno dlugi watek o spalaniu.. moze lepiej napisac ile komu oleju wciaga a potem innych roztworow..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Eeee jakies przeklamanie albo w garazu tylko stoi.. okres jesienno zimowy czyli minimum 4 miechy to mi jakies 4 tankowania wciaga i to przy lekkim machaniu wajcha spryskiwaczy..yellow pisze:Plyn do spryskiwaczy w okresie jesienno-zimowym ok. 4,5 / 5,5 lGitner pisze:Oj widze ze wieje nuda na forum.. byl niedawno dlugi watek o spalaniu.. moze lepiej napisac ile komu oleju wciaga a potem innych roztworow..
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
- silentfake
- Nowicjusz
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
ja przez ten okres mam tak z 3-4 tankowań do pełna od minimum, czyli po 4,5 litra o ile dobrze pamietam. a oleju od kupna, mimo wymian, przez 26tyś, od roku i 3 miesięcy dodam, nie wzioł chyba ani kropelki, na bagnecie nie ubyło, cały czas mam na tym samym poziomie.Gitner pisze:Eeee jakies przeklamanie albo w garazu tylko stoi.. okres jesienno zimowy czyli minimum 4 miechy to mi jakies 4 tankowania wciaga i to przy lekkim machaniu wajcha spryskiwaczy..yellow pisze:Plyn do spryskiwaczy w okresie jesienno-zimowym ok. 4,5 / 5,5 lGitner pisze:Oj widze ze wieje nuda na forum.. byl niedawno dlugi watek o spalaniu.. moze lepiej napisac ile komu oleju wciaga a potem innych roztworow..
Pozdro
Gitner
Mk3 GTI 16V ABF
Masz może w swoim PN-ie obrotmierz? bo chciałbym sie dowiedzieć jakie są obroty na:igor002 pisze:ja przez ten okres mam tak z 3-4 tankowań do pełna od minimum, czyli po 4,5 litra o ile dobrze pamietam. a oleju od kupna, mimo wymian, przez 26tyś, od roku i 3 miesięcy dodam, nie wzioł chyba ani kropelki, na bagnecie nie ubyło, cały czas mam na tym samym poziomie.Gitner pisze:Eeee jakies przeklamanie albo w garazu tylko stoi.. okres jesienno zimowy czyli minimum 4 miechy to mi jakies 4 tankowania wciaga i to przy lekkim machaniu wajcha spryskiwaczy..yellow pisze: Plyn do spryskiwaczy w okresie jesienno-zimowym ok. 4,5 / 5,5 l
Pozdro
Gitner
2 bieg przy 40 km/h i 80 km/h
3 bieg-50 km/h i 100 km/h
4 bieg-60km/h i 100 km/h
5 bieg-90 i 120 km/h