MAGNETYZER
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- sq8bwh
- Ma gadane
A ile paliwa za tę kasę wyjdzie iWegiel pisze:Jesli ktos ma ochote wydac kase w bloto na Magnetyzery to niech lepiej mi ja odda....kupie sobie ladna galke albo nasadke recznego
Podobny temat >>> http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic180251.html
witam załózyłem kiedyś maxstora plus (chyba tak się pisze) ojcu do polo 2000r. 1.4 16V. miał wtedy nakulane ok. 3000 km. powiem wam że efekt był już po 800km. teraz ojciec ma gaz i magnetyzer wisi na przewodzie paliwowym bezczynnie więc nie wiem jak tam. a efekty to lepsze zbieranie i równiejsza praca przy bardzo wysokich obrotach.
VW w sercu
na co dzień MB W210 3.2 CDI
od święta MB W123
doszedł Golf mk2 USA
na co dzień MB W210 3.2 CDI
od święta MB W123
doszedł Golf mk2 USA
- MrSalieri
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zaraz zaraz czegos tu nie rozumiem. Jak magnetyzer moze sie aktywowac ? Przeciez to jest magnes ktory wytwarza ploe magnetyczne to co na poczatku go nie wytwarza a wlacza sie po ilus tam kilometrach ?Michnik pisze:Bo tak jest. Zwykle pomiędzy 1500-3000km w zależności od producenta. Oczywiście stopniowo.Michael G60 pisze:Ja słyszałem że magnetyzery aktywują się po iluś tam kilometrach - nawet i 3000
Prosze...
Kiedys w 4na4 robili test magnetyzerow
badania w hamowni przed i po
badania spalin itp
wynik:
nieznaczny ledwo zauwazalny przyrost mocy i momentu (badania przeprowadzone w innych warunkach klimatycznych )
zmniejszona toksycznosc spalin
zaraz po zalozeniu magnetyzerow pogorszyla sie praca silnika gorzej sie wkrecal an wysokie obroty wiecej palil ale po 3 miesiacach cos tam niby "pomoglo" nie wiem jak tam ze spalaniem
producenci tlumacza ze aktywacj magnetyzerow trwa tak dlugo poniewaz z silnika nalezy usunac nagar ktory niby te magnetyzery usuwaja tak dlugo oraz silnik musi sie przystosowac to tak "regulanrnej' mieszanki
HAHAHA
badania w hamowni przed i po
badania spalin itp
wynik:
nieznaczny ledwo zauwazalny przyrost mocy i momentu (badania przeprowadzone w innych warunkach klimatycznych )
zmniejszona toksycznosc spalin
zaraz po zalozeniu magnetyzerow pogorszyla sie praca silnika gorzej sie wkrecal an wysokie obroty wiecej palil ale po 3 miesiacach cos tam niby "pomoglo" nie wiem jak tam ze spalaniem
producenci tlumacza ze aktywacj magnetyzerow trwa tak dlugo poniewaz z silnika nalezy usunac nagar ktory niby te magnetyzery usuwaja tak dlugo oraz silnik musi sie przystosowac to tak "regulanrnej' mieszanki
HAHAHA