PIONEER DEH-4000UB czy JVC KD-G631
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- wierzba123
- Użytkownik
PIONEER DEH-4000UB czy JVC KD-G631
Witam. Posiadam zestaw u-Dimension Glow 2075 i PowerBass ES-6C. Szukam do tego radyjka tak do 400zl i zainteresowalem sie tym:
JVC KD-G631
PIONEER DEH-4000UB
Brac to ktore bardziej mi sie podoba czy moze ktores z podanych czyms sie wyroznia ?? Pomozcie bo nie moge sie zdecydowac.
JVC KD-G631
PIONEER DEH-4000UB
Brac to ktore bardziej mi sie podoba czy moze ktores z podanych czyms sie wyroznia ?? Pomozcie bo nie moge sie zdecydowac.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Sam się sobie dziwię, ale wybrałbym Pioneera, bo ta nowa seria nawet jakoś przyzwoicie gra, oczywiście jak na nowe radio.wierzba123 pisze:Witam. Posiadam zestaw u-Dimension Glow 2075 i PowerBass ES-6C. Szukam do tego radyjka tak do 400zl i zainteresowalem sie tym:
JVC KD-G631
PIONEER DEH-4000UB
Tylko od razu musze Cię uświadomić, że radio z tej aukcji napewno nie ma gwarancji, którą ktokolwiek uznałby Ci w polskim serwisie Pioneer.
Te radia z allegro są ciągnięte zza granicy i nie ma na nie żadnej gwarancji mimo tego, że są nowe....
Takie z PL gwarancją od dystrybutora kosztuje ponad 500zł.
Nie jest tak żle z przystepnością A cena moim zdaniem jest swietna za takie radio. Za alpine o podobnych włąsciwościach conajmniej 200 wiecej zapłacisz. Natomiast dobra cena za te egzemplarze od 280-400 (ale jak mówisz w zalezności od stanu).
Koledze w UK kupiłem za 48f sh9101 jak nówka ze wszystkim Ale w pl drożej.
Koledze w UK kupiłem za 48f sh9101 jak nówka ze wszystkim Ale w pl drożej.
- szypowski1
- Ma gadane
- Kontakt:
szypowski1, podaj link do aukcji to zobaczymy jak bardzo cena atrakcyjna Ja kupiłem to radyjko niecały tydzien temu w Media Markt taniej bo ostatnie z wystawki ale panel w super stanie. Kosztowało 569 pln a ja wychaczyłęm od nich za 489 i mam normalną gwarancję A radio fajne. Ciekawy dizajn
Czarny gofer MK3 z mułkiem pod maską :P
- szypowski1
- Ma gadane
- Kontakt:
wg mnie nie powinno byc problemu z gwarancja u nich
tu widze 20pln taniej tez z wrocka i sklep wiec gwaracja powinna byc OK
http://www.allegro.pl/item327759893_rad ... oclaw.html
tu widze 20pln taniej tez z wrocka i sklep wiec gwaracja powinna byc OK
http://www.allegro.pl/item327759893_rad ... oclaw.html
- szypowski1
- Ma gadane
- Kontakt:
- szypowski1
- Ma gadane
- Kontakt:
nie zakłądam ze zle gra bo go nie słyszałem...chciałęm wiedziec czy w tym przedziale cenowym było by cos lepszego....pioneer łądnie wyglada tylko mysze liczyc sie z tym ze ebde musiał je czesto wyciagac bo u mnie w miescie .....strasznie kradna radia i jest lipa jesli cos nie jest na łąncuchach przymocowane do auta
pozdrawiam
pozdrawiam