Jetta grill czy Golf grill?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Jetta grill czy Golf grill?
mam maly zamet w glowie bo w garazu lezy caly zestaw od golfa na 2 swiatla na szerokiej listwie natomiast w jecie listwy grila sa waskie a nigdzie nie moge dostac grilla na szerokie listwy. sprzedac swoje przednie reflektory dolozyc i moze kupic z krzyzem
zrobic bez znaczka i finito ale z drugiej strony podoba mi sie jetta front tylko ze na szerokiej listwie z listwa nad reflektorami i bez emblematu.
albo przerobic waskie listwy bez znaczka i dac brewke? widzial ktos cos takiego
sam niewiem
poradzcie cos moze cos wbije sobie do glowy pozytywnego
zrobic bez znaczka i finito ale z drugiej strony podoba mi sie jetta front tylko ze na szerokiej listwie z listwa nad reflektorami i bez emblematu.
albo przerobic waskie listwy bez znaczka i dac brewke? widzial ktos cos takiego
sam niewiem
poradzcie cos moze cos wbije sobie do glowy pozytywnego
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Nie kombinuj, zostaw oryginał, jetka z lampami golfa wygląda jak wykastrowane auto
Grilla szukaj na giełdach, na pewno kupisz jakiś oryginał, ew. może jakieś firmy tuningowe będą miały w ofercie grile bez znaczka?
Mój był przerabiany przez jakiegoś człowieka z 3-miasta, ponoć 30pln usługa kosztowała, grill jeździ ponad rok, wygląda jak oryginał
Grilla szukaj na giełdach, na pewno kupisz jakiś oryginał, ew. może jakieś firmy tuningowe będą miały w ofercie grile bez znaczka?
Mój był przerabiany przez jakiegoś człowieka z 3-miasta, ponoć 30pln usługa kosztowała, grill jeździ ponad rok, wygląda jak oryginał
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
no wlasnie musze sie porozgladac byle na gieldzie ale kompletnie nic ani jednego.
moze masz racje tzreba troche poszukac
a firma tuningowym podziekuje za grila wubulic sie ponad 100zl to ja mam ze 3 takie
juz przerabialem nie jeden taki gril i poradze sobie ze znaczkiem
chyba zostanie jetta front
aha moge sobie zrobic pokosztach bad looka z blachy nie z laminatu za 100zl chyba niedrogo i tutaj tez mam zamet bo z brewka tez mi sie podoba a bad looka nie widzialem nigdzie w jecie
moze masz racje tzreba troche poszukac
a firma tuningowym podziekuje za grila wubulic sie ponad 100zl to ja mam ze 3 takie
juz przerabialem nie jeden taki gril i poradze sobie ze znaczkiem
chyba zostanie jetta front
aha moge sobie zrobic pokosztach bad looka z blachy nie z laminatu za 100zl chyba niedrogo i tutaj tez mam zamet bo z brewka tez mi sie podoba a bad looka nie widzialem nigdzie w jecie
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt: