Piekny wykres. Gratki

[ Dodano: 16 Mar 2008 12:21 ]
Ale widac ze pow 4000obr wykres mom spada, gdyby to opanowac bylo by jeszcze wiecej mocy podejrzewam.
A jest FMIC ??
Na jakim doladowaniu byl hamowany ??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
O to to.Dario84 pisze:Na jakim doladowaniu byl hamowany ??
No jak tak to podziwiam uysego.masakra pisze:doladowanie jest 1.25, bo nie ma narazie FMIC.
Silnik silmikowi nie rowny. Ten tutaj to rarytas jakich malo. Nie dosc ze to jedna z najmocniejszych seryjnych pomp 10 w PL to jeszcze na doladowaniu na ktorym 150KM ciezko przekroczyc ...RobeQ pisze:Tak sie zastanawial jakie jest ograniczenie dla wtryskow 216 i pompy 10. Od paru osob slyszalem ze taki zestaw styka do 160-165 a jak chce sie troche wiecej to trzeba 230 montowac tak do 175 a powyzej tego pompa 11. A tu patrze setup prawie jak u mnie - bo ja mam gt17va wtryski 216 i pompe z AFNa zdrowa i fakt ze nie hamowalem sie aczkolwiek jak zobacze ponizej 170 to powinienem sie zalamac po tym co tu widze ??
jak ja załozyłem 216 to bez dotykania programu (1,25Bar) wyszło 158KMrob555 pisze:Silnik silmikowi nie rowny. Ten tutaj to rarytas jakich malo. Nie dosc ze to jedna z najmocniejszych seryjnych pomp 10 w PL to jeszcze na doladowaniu na ktorym 150KM ciezko przekroczyc ...
to jest IC od Megane, ciesze sie ze mój pomysł się rozprzestrzeniamasakra pisze:Intercooler od laguny czeka na zalozenie, taki jak ma Mekto
bez przesady... zobacz na mój setupRobeQ pisze:jak zobacze ponizej 170 to powinienem sie zalamac po tym co tu widze ??
musi walić dymem niesamowicie a EGT ponad 1000st..nie ma bataDario84 pisze:Ale na tym doladowaniu nie ma bata musi byc dym, i spore EGT... jak to oceniacie ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości