[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam świtny zakup felg jeśli można wiedzieć ile koszt takich bo też jestem zainteresowna do mojego autka. Auto całe świetnie się prezentuje. Tatko mój takiego samego ma, ale teraz ja się moim ciesze. A oponki jakiej firmy szukasz i w jakiej cenie też chodzą. Jeżeli chodzi o chip to czy w Rzeszowie są firmy co się tym zajmują i mają hamownie. Bo chętnie bym zaglądnął ze swoim.
Powodzenia i z farcikiem
Powodzenia i z farcikiem
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Felgi kosztują w granicach 2000-2500zł. To zalezy jak trafisz. Opony na razie kupie dobre używki - cena od 600-1000zł(4szt), zalezy czy po znajomości czy nie Na nowe mnie na razie nie stać bo za jedną pasuje dać z 500zł. Za rok bedą nowetomciup pisze:Witam świtny zakup felg jeśli można wiedzieć ile koszt takich bo też jestem zainteresowna do mojego autka. Auto całe świetnie się prezentuje. Tatko mój takiego samego ma, ale teraz ja się moim ciesze. A oponki jakiej firmy szukasz i w jakiej cenie też chodzą. Jeżeli chodzi o chip to czy w Rzeszowie są firmy co się tym zajmują i mają hamownie. Bo chętnie bym zaglądnął ze swoim.
Powodzenia i z farcikiem
W rzeszowie nie ma nic takiego. Jeżeli chcesz dobrze zrobić to albo Uysy z łodzi, Daniel z TTC z krakowa albo Wawa
Zapraszam cie na nasze podkarpackie forum: www.vag-podkarpacie.pl
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dzięki za info. Powodzenia.
Już przeglądam forum podkarpackiego!!!
Pozdrowienia
Już przeglądam forum podkarpackiego!!!
Pozdrowienia
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
lolo_golf, Jaki jest rozstaw śrób w MK4 czy to taki sam jak w MK3 na 5 śrób 5x100. Bo u mnie w VRce mam taki a mój tatko ma MK4 takiego jak ty i ciekaw jestem czy kółka podejdą ode mnie do niego. Bo mam zamiar kupić fele i jakby mi się nie spodobały to by do niego było.
Pozdro
Pozdro
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_