[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
- Kontakt:
Jakiego ja mam banana że ten Golfik zostaje u Rejdena RS wiadomo kosa Pokaż fele na ten sezon
Ostatnio zmieniony wt mar 18, 2008 17:06 przez K I L L E R, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.facebook.com/GolfPirelli/
Podziekowal , mam nadzieje ,ze juz niedlugo autko wpelni zasluzy na to przeniesieniepięknie kolejne auto w projektach gratki za wkład włożony
ok wieczorem postaram sie cos wrzucic, fotki Killera jak wpomaga kolege tez...VWosiu pisze:na co czekac fotki wtrakcie prac też moga byc
[ Dodano: 18 Mar 2008 16:36 ]
Dzieki Gary ,z toba musze sie w tym sezonie na jakas wspolna sesyjke ustawic bankowo,jak powstawiam fantyGaryvw pisze:i ja gratuluje
on od ciebie ,ja od niego,a ja tobie w pakiecie z felgami
[ Dodano: 18 Mar 2008 18:56 ]
[ Dodano: 18 Mar 2008 18:56 ]
Doszly mnie sluchy,ze zaniedbales troszeczke sposob polozenia farby na felgach,napraw mankament bo wprawne oko fotomacherow wszystko wylapie....koniecznie,koniecznie, przeciez, musze ci w koncu postawic obiecany wczesniej browarek
Ostatnio zmieniony wt mar 18, 2008 19:54 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
ano faktycznie troszku lipa wyszla, felgi beda szly do ponownego malowania,niestety przed cult-em sie nie wyrobie, do niemiec pojade z nie najlepsza powloka lakiernicza, mam nadzieje,ze fotomacherzy przymkna troszke okorejden123 pisze:Doszly mnie sluchy,ze zaniedbales troszeczke sposob polozenia farby na felgach,napraw mankament bo wprawne oko fotomacherow wszystko wylapie....
pzdr
- barteKKK03
- V.I.P.
Felgi przejda gruntowna renowacje po ktorej podobno maja sie prezencic w ten oto sposob(oczywiscie rant u mnie bedzie wezszy,ale to foto pogladowe):
i tak łudze sie troche ,ze jakby jednak szly na sprzedaz co prawdopodobnie sie nie zdarzy,to ktos mi je kupi za cene chociaz minimalnie wyzsza nic cena zakupu i renowacji razem
i tak łudze sie troche ,ze jakby jednak szly na sprzedaz co prawdopodobnie sie nie zdarzy,to ktos mi je kupi za cene chociaz minimalnie wyzsza nic cena zakupu i renowacji razem
Ostatnio zmieniony śr mar 19, 2008 10:39 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.