Moderator: G0 Karcio
Podziekowal , mam nadzieje ,ze juz niedlugo autko wpelni zasluzy na to przeniesieniepiękniekolejne auto w projektach gratki za wkład włożony
ok wieczorem postaram sie cos wrzucic, fotki Killera jak wpomaga kolege tez...VWosiu pisze:na co czekacfotki wtrakcie prac też moga byc
Dzieki Gary ,z toba musze sie w tym sezonie na jakas wspolna sesyjke ustawic bankowo,jak powstawiam fantyGaryvw pisze:i ja gratuluje![]()
Doszly mnie sluchy,ze zaniedbales troszeczke sposob polozenia farby na felgach,napraw mankament bo wprawne oko fotomacherow wszystko wylapie....koniecznie,koniecznie, przeciez, musze ci w koncu postawic obiecany wczesniej browarek
ano faktycznie troszku lipa wyszla, felgi beda szly do ponownego malowania,niestety przed cult-em sie nie wyrobie, do niemiec pojade z nie najlepsza powloka lakiernicza, mam nadzieje,ze fotomacherzy przymkna troszke okorejden123 pisze:Doszly mnie sluchy,ze zaniedbales troszeczke sposob polozenia farby na felgach,napraw mankament bo wprawne oko fotomacherow wszystko wylapie....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości