aa wiem wiem kenaj pomagal mi zdjec czpke i uzbrajal i zakladal ,
nom ja tez wlasnie lubie to co samemu sie zrobi a nie odda do firmy i sie wyjdzie... samemu sie zrbi to sie ma santysfakcje w dodatku ze samemu sie zrobilo. oczywiscie nie wszystko to co bylo mozna to xie zrobilo efekty? zobaczymy
Ostatnio zmieniony czw mar 20, 2008 18:17 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
dzieki dzwiek tego sdilnika jest super, wiem bo byl odpalany jak jeszcze byl u brata w golfie... fajny ryk i Pss glodno i krotko, po jezdzie testowej na jednaej osiedlowej drozce gosciu podszedl do nas i otworzyl drzwi brata golfera i powedzial: Popierd.... Was? mam filmik z pierwszego odpalenia jak mi sie uda to wrzuce
wrzucam 2 filmiki robione przez mojego kolego z telefonu, jakos troche kiepska nie slychac tego tak jak powninno, narazie mam tylko takie jak odpale po swietach juz w moim golfiku to napewno zrobie lepsze:) sekator87 moj brat tez zaczynal na 1.8CL :PP po jakims czasie 1.8 poszlo do zyda a kupilismy ABF-a oczywiscie byl SWAP:)
strojony mial byc na smt6 ale w Kreatorze powiedzili mi ze zrobia mi na czym duzo lepszym ale nie pamietam nazwy zeby przywiesc samochod i juz niczym sie nnie martwic jezeli chodzi o strojenie ale jeszcze niewiem zastanawiam sie gdzie to zrobic, mam jeszcze takiego goscia z radomia ktory ogarnia to ale jakos niechce mi sie jezdzic poza warszawe
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2008 12:43 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.