Dylemat - duze hamulce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam!
Mam takie pytanie, czy jak zmienie (to już na dniach) w moim mk3 gti hamulce z 280/22 na 288/25, moja pompa da sobie z tym rade bez problemu czy też będe musiał coś rzeźbić w tym temacie?? Dzięki za wszystkie odpowiedzi gdyż do końca tygodnia juz na pewno przełoże te hebelki :0 Dzieki
Mam takie pytanie, czy jak zmienie (to już na dniach) w moim mk3 gti hamulce z 280/22 na 288/25, moja pompa da sobie z tym rade bez problemu czy też będe musiał coś rzeźbić w tym temacie?? Dzięki za wszystkie odpowiedzi gdyż do końca tygodnia juz na pewno przełoże te hebelki :0 Dzieki
afrodyzjusz
no ja to wiem ze ori jest 24mmtoffic pisze:Cowboy poszukaj w Etce pompy do Audii z 2tłoczkowymi zaciskami i wyjdzie jasno na białym co trzeba (24mm z B3/4)
rzeczidzie o to czy w moim golfie (wyposażenie jak GT) jest tłoczek 22mm ?
jeśli tak to czy pedał bedzie ciutke bardziej miekki czy bardzo bedzie nisko bral ?
po prostu zaloze i sie przekonam - jak mi to bedzie odpowiadac, to zostanie jak bedzie niedobrze to zaciski z S2 zastąpi komlet 280/22
no i ciekaw jestem Waszych opinii nt mocnych hebli bez ABSu ?
- Praks
- Ma gadane
- Kontakt:
mam pytanko czy ktos z was przerabial juz temat 4 tloczkowych brembo w vw?
w zasadzie zaciski jzu mam...jarzma tez wiem od czego pod zwrotnice vr...przewody na zamowienie...zostaje mi dylemat tarcz...chce to zmeiscic pod 16...wiec srednice w maxie 304mm...ale jak z gryboscia tarczy...28 czy 32?? od czego mozna dopasowac tarcze??czy tylko na zamowienie???i czy pompa od vra da rade?
za wszelkie info bede wdzieczny...oczywiscie moze byc na PW....
w zasadzie zaciski jzu mam...jarzma tez wiem od czego pod zwrotnice vr...przewody na zamowienie...zostaje mi dylemat tarcz...chce to zmeiscic pod 16...wiec srednice w maxie 304mm...ale jak z gryboscia tarczy...28 czy 32?? od czego mozna dopasowac tarcze??czy tylko na zamowienie???i czy pompa od vra da rade?
za wszelkie info bede wdzieczny...oczywiscie moze byc na PW....
Corrado VR6 US Porsche Style...