felunek odebrałem od Twojego Tatyvw_golf3 pisze:więc na pewno się zaświecą jak odbierzesz
juz sa u mnie w pokoju
Moderator: G0 Karcio
ano robią... jak zobaczyłem je u Damila to wiedziałem juz że też tak chcęwidzialem wczoraj takie jak twoje (u Damila) i robia robote te koleczka
ja bym proponował powietrzem sprężonym to wydmychać i powinno być good:] ale w sumie nie sądzę żeby wd-40 kiedykolwiek w czymkolwiek zaszkodziłocowboy pisze:chcę skręcić BBSki i mam pytanko: czy mogę popsikać jakimś WD-40 te śrubki bo jest tam troche syfu w otworach z polerki i cieżko się wkręcają.... czy może wręcz odwrotnie posamarować jakimś klejem ?
dlatego własnie zapytałem, bo tam na gwincie jest jakby jakiś siuwax... moze to ma zabezpieczyc przed rozkręcaniem ?GRZANA pisze:orginalnie bbs jest na taki siuwaks jakis skrecany, wiec ja bym te srubki wyczyscil i wkrecil na silikon
taka to ma wlasnie funkcje... troche lipa by byla gdybys przy 200km/h zgubil srodek felgicowboy pisze:moze to ma zabezpieczyc przed rozkręcaniem ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości