witam Mk II 1,8 Gt specjal 1989r RP 90 koni
jak w temacie autem mi z rana szarpało dopóki sie nie nagrzał latałem tak przez 2 tygodnie i było coraz gorzej dziś jak mi świece pozalewało i mi nie odpalił to wziąłem się za to , świece ngk , przewody beru WN , sonda NGk była jedzie do reklamacji po wykręceniu sondy okazało sie że coś w tej sondzie grzechoce czy to mogła być przyczyna szarpania z rana autem dopóki sie nie nagrzał zaznaczę że czujnik przepustnicy sprawdzany , niebieski również i wszystko ok z nimi czy przyczyna zalewania świec mogła być uszkodzona sonda pozdrawiam czekam na jakieś wasze spostrzeżenia dodam że pokopcić ostatnio na czarno lubił i strzelić ale to wina przewodów była są nowe beru z kopułka
Problem z sonada
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z sonada
Ostatnio zmieniony czw kwie 03, 2008 16:02 przez policjusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Problem z sonada
Raczej grzałka się rozleciałapolicjusz pisze:sondzie grzechoce czy to mogła być przyczyna szarpania z rana autem kopułka
[ Dodano: Czw Kwi 03, 2008 16:13 ]
Tak bo jest podawana maksymalna dawka paliwapolicjusz pisze: czy przyczyna zalewania świec mogła być uszkodzona sonda
-
- Mały gagatek
wielkie dzięki kamień z serca mi spadł 70 dych mnie kosztowałyppoll27 pisze:wyczyścić wysuszyć i powinno grać
Ostatnio zmieniony pt kwie 04, 2008 12:47 przez trepicjusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,