1.4 16v szarpie, przerywa podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
czaro1980 pisze:on byłsprowadzony do polski a ja go kupiłem od facia który go sprowadził dlaczego pokrywa ??????????????
takie jest prawo niemieckie a Niemcy przestrzegają go dość rygorystycznie nie starają sie jak Polacy go omijać a tak poważnie to sprawdź tą cewkę i sondę i napisz jak to wszystko ci wyszło jak sprawdzisz
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
--------------------------------------------------------------------------------
witam ponownie jak wcześniej pisałem mniałem problem z VW LUPO 1,4 V 16 rok 1999
mianowicie mój problem polegał na przerywaniu i szarpaniu jadąc 100km i chcąc wymijać silnik zaczoł przerywać i samochód działał tylko jak by na dwa gary. Koledzy z forum kazali pojechać mi na WAGA i byłem wczoraj program wykazał 4 błędy
-pierwszy to sonda lamda nie działa
-drugi czujnik temperatury nie działa
-tszeci to druga sonda lamda tez nie działa
-czwarty czujnik abs przednie lewe koło
-jeszcze było coś takiego usterka elektroniczna
Najdziwniejsze było to że jest w samochodzie zamontowane orginalne radio i aby się połoczyć z kompem trzeba było je rozłączyć bo inaczej nie było połączenia.
Od czego mam zacząc w takim wypadku wymieniać wszystkie te częsci czy można je jakoś sprawdzić czy są sprawne. Proszę o odp moje GG 4289668 z góry dziękuję i pozdrawiam miłosników VW.
witam ponownie jak wcześniej pisałem mniałem problem z VW LUPO 1,4 V 16 rok 1999
mianowicie mój problem polegał na przerywaniu i szarpaniu jadąc 100km i chcąc wymijać silnik zaczoł przerywać i samochód działał tylko jak by na dwa gary. Koledzy z forum kazali pojechać mi na WAGA i byłem wczoraj program wykazał 4 błędy
-pierwszy to sonda lamda nie działa
-drugi czujnik temperatury nie działa
-tszeci to druga sonda lamda tez nie działa
-czwarty czujnik abs przednie lewe koło
-jeszcze było coś takiego usterka elektroniczna
Najdziwniejsze było to że jest w samochodzie zamontowane orginalne radio i aby się połoczyć z kompem trzeba było je rozłączyć bo inaczej nie było połączenia.
Od czego mam zacząc w takim wypadku wymieniać wszystkie te częsci czy można je jakoś sprawdzić czy są sprawne. Proszę o odp moje GG 4289668 z góry dziękuję i pozdrawiam miłosników VW.