Passek by Robson (3BG)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
Passek by Robson (3BG)
Z racji tego, że już wcześniej pokazywałem wam swoją Golfinkę (link w podpisie), to pokaże swój nowy nabytek jakim jest Passat B5FL lub jak kto woli 3BG. Mieszkam już od jakiegoś czas w Anglii i trochę policja zaczyna naciskać na właścicieli polskich autek wiec lepiej mieć święty spokój no i padła decyzja że sprzedaje golfinke z wielkim bólem serca. No i przyszedł czas szukać innego autka, decyzja była jedna ze na pewno Vag, no ale co dalej? No i padło -Passat, po ok 3 tyg wertowania angielskiej giełdy znalazłem 4 niedaleko mnie egzemplarze, pojechałem obejrzeć pierwszego i już reszty nie oglądałem A oto on:
- rok produkcji 2004
- model Comfortline
- wersja nadwozia Sedan
- pojemność silnika 1.9 TDi (AWX)
- moc i moment 131 kucyków (96KW)
- opis wyposażenia standardowego pełna elektryka wszystko prócz navi i skóry
- opis przeprowadzonych modyfikacji jak na razie to tylko doczyszczenie do perfekcji i ściągnięcie z klapy emblematów i wymiana starego drążka z mieszkiem na nowy, a reszta już niebawem
Co do planów:
-grill bez znaczka
-nowe 18' fele
-niskość, niskość na nim widzę
-szybki troszkę ciemniejsze
-a kiedyś może wirusik
Foty po pierwszym myciu w dniu nabycia:
A to już po polerce na następny dzień;
Zapraszam do komentowania i ewentualnych sugestii.
4 kwietnia 2008
no i rezultat:
No i przyszedł felunek i oponki a tu już założone i wyważone :
żeby było jasne 225/40/18
9 kwietnia 2008 - Czas włożyć nowe buty
13/04/2008
Nowe tablice, dojcze czcionka
15/04/2008
w końcu przyszedł długo oczekiwany grill:
- rok produkcji 2004
- model Comfortline
- wersja nadwozia Sedan
- pojemność silnika 1.9 TDi (AWX)
- moc i moment 131 kucyków (96KW)
- opis wyposażenia standardowego pełna elektryka wszystko prócz navi i skóry
- opis przeprowadzonych modyfikacji jak na razie to tylko doczyszczenie do perfekcji i ściągnięcie z klapy emblematów i wymiana starego drążka z mieszkiem na nowy, a reszta już niebawem
Co do planów:
-grill bez znaczka
-nowe 18' fele
-niskość, niskość na nim widzę
-szybki troszkę ciemniejsze
-a kiedyś może wirusik
Foty po pierwszym myciu w dniu nabycia:
A to już po polerce na następny dzień;
Zapraszam do komentowania i ewentualnych sugestii.
4 kwietnia 2008
no i rezultat:
No i przyszedł felunek i oponki a tu już założone i wyważone :
żeby było jasne 225/40/18
9 kwietnia 2008 - Czas włożyć nowe buty
13/04/2008
Nowe tablice, dojcze czcionka
15/04/2008
w końcu przyszedł długo oczekiwany grill:
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2010 10:40 przez Robson, łącznie zmieniany 13 razy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1849665#1849665
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
oj nic z tego powiem tyle ze czarna z polerowanym rantemM@rtin pisze:Robson, zdradz jaka, albo nie poczekam do jutra hehe
spoko spoko z tego co tam wyczytałem miales sprzedawac swoje autko i nie wiem co z tego wyszło zmieniasz w koncu na angielskie czy dalej bedziesz na PL blachach poganiał ?P-NUT pisze:Gratuluje nowego autka calkiem przyjemna seria silniczek miodzio
widze,ze plany co do modow sa wiec czekamy na efekty jak cos dawaj foty
Pozdro
Robson pisze:spoko spoko z tego co tam wyczytałem miales sprzedawac swoje autko i nie wiem co z tego wyszło zmieniasz w koncu na angielskie czy dalej bedziesz na PL blachach poganiał ?
Mialem mialem ale jeszcze do konca nie wiem co robic szkoda troszke Golfinki ale zobaczymy jak bedzie
A co do PL blaszek to smigam nadal tyle ze zmienile na German Style zreszta na fotkach widac mniej rzucam sie w oczy
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
mi tez było bardzo szkoda mojego ale pomyslałem jak maja mi zgarnąć autko i mam zapłacic 1000f plus parking i szybko urlop i golfa do PL to wolałem na spokojnie sprzedac juz, niz pozniej problemy miec a widze ze tez starasz sie unikać policajów po prwej stronie nie jest az tak żle no i zawsze mozesz zabrac "lewego pasażera"Mialem mialem ale jeszcze do konca nie wiem co robic szkoda troszke Golfinki ale zobaczymy jak bedzie
A co do PL blaszek to smigam nadal tyle ze zmienile na German Style zreszta na fotkach widac mniej rzucam sie w oczy
- 1986bartek
- Użytkownik
- Kontakt: