Oj, zdziwiłbyś się.Tak jak mój kumpel, któremu przez pekniety oring wywaliło 3 litry płynu i miał na szafie prawie 120 stopni...Sztomel pisze:jeżeli przy tych objawach wybijania płynu przez korek towarzyszy temu znaczny wzrost temperatury obserwowany na wskaźniku deski rozdzielczej to uszczelka pod głowicą do wymiany na bank
Czy to poszła uszczelka pod głowicą ????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no wydatek rzędu 200- 300zł przełknę najbardziej mnie pociesza ze nie piszecire ze od tego przegżania szlag mi silnik trafi ... bo i takie wizje juz dziś słyszałem... m może autko było zastane bo właścicielka poprzednia mało go użytkowała i faktycznie ta uszczelka poszła ... mam nadzieje ze nie wyjdą nowe niespodzianki ..
to nie jest otworek tylko króciec, na który nałożony jest przewód odpowietrzający idący do górnej części cgłodnicy a u dołu jest króciec i przewód idący do nagrzewnicy.tufi011 pisze:zbiorniczek do którego wlewa sie płyn ma z boku otworek i z niego ciśnie ....
Poza tymi dwoma króćcami i korkiem u góry nie ma żadnych otworów.