Wolne obroty w 16V KR ???
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- cwa88
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wolne obroty w 16V KR ???
Bylem wczoraj na regulcji gazu. kolo pow ze musze zrobic sobie aparta czy jkoas tak go nazwal od wolnych obrotów. On zafałszowuje obraz podczas pracy silnika. Zatrzymuje silnik na 3 tys obr. i trzyma. Dziej sie to tak jak sie przygazuje silniczek. Co mam z tym zrobic pomozcie chlopaki prosze. Pozdrawiam i mam nadzije ze pomorzecie. Wspomne ze na beznzynce tez tak zaczal robic.
....zaVWsze spelniaj marzenia....
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zestyk biegu jalowego nie lapie.. albo uszkodzony alnbo podciagnieta jest prtzepustnica na srubie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- cwa88
- Nowicjusz
- Kontakt:
evolution pisze:zestyk biegu jalowego nie lapie.. albo uszkodzony alnbo podciagnieta jest prtzepustnica na srubie
To chodzi Ci o silniczek krokowy?? A sruba jak moze byc podciagnieta tzn ze trzeba ja wkrecic czy wykrecic???To chodiz o srube taka zlotawa przy dolocie prawda?? Pzdr i thx za zainteresowanie moim tematem:)
....zaVWsze spelniaj marzenia....
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie jest to silniczek krokowy, jak w 99.9 % przypadkow i nie jest to ta sruba co mowisz... na zgaszonym silniku po leciutkim otwarciu przepustnicy ma byc slyszalny pyk jak nie ma pod switchem jest sruba z nakretka namalowana zolta farba odkrec tak zeby pykalo i zakontruj
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT