Moderator: G0 Karcio
Nie gadaj , na czarnym nic nie widaćmcsym pisze:no i auto usyfione, ale nie dało rady inaczej
I wygląda zaje.......ściemcsym pisze:Tak to się mniej więcej prezentuje
Najlepiej jakbyś zmierzył dokładnie ile jest luzu miedzy bokiem opony a krawędzią rantu nadkola, ale podejżewam że wersja bezpieczna przy tych oponach i szerokości feli to bedzie dystans 5mm , może 10mm by sie wyrobiło jeszcze ale głowy nie daje bo robi sie niebezpiecznie blisko przycierkimcsym pisze:Bo z Tyłu wypadałoby założyć dystans... Tylko teraz ile, bo nie chcę, żeby mi cokolwiek ocierało, nie będę zaklepywał żadnych rantów itp... Dodam, że felga jest R16 195/45, ET 38 i 7,5 cala szeroka
Tylko taki dystans jak piszesz wchodzi w rachubę , tylko wiadomo do tego dłuższe śruby.mcsym pisze:Co sądzicie o dystansach przelotowych? tzn takich, że dystans będzie podłożony pomiędzy felgę, a bemben i będzie się to wszystko trzymało na szpilkach?
nierób klina bo niezafajnie to wyglądamcsym pisze:bo już jest lekki klin i nie wiem, czy dążyć do jeszcze większego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości