Pozdrawiam

Moderator: G0 Karcio
skoniek długość śruby to 28mm, BBSy dedyklowane do VW zawsze mają łeb sferycznyskoniek pisze: Jakie konkretnie sruby uzyles do przykrecenia kolek,
felga nie jest lekka, waży prawie 9kgTominator pisze:Felgi fajne, ile ważą z oponami, jakie masz na nich oponki?
jak klęknie obecna to pewnie bedzie 11mmTominator pisze:cowboy i tak Cie czeka wymiana pompy
ja mam na tyle 205 i chciałem kupić tez takie na przód ale zdecydowala duuuza promocja na Pirelli o szerokosci 195Tominator pisze:Zastanawiam sie nad 195/45 a 205/45 i nie wiem co kupić?
zmieniałes na 11-stke ?Tominator pisze:Pompa już u mnie dawno wymieniona
ja tez juz mam ponad 50 tys km po wirusie...Tominator pisze:stara siadła już po roku po samym mocnym programie uysyego a nowy setup na 216tkami dobił ją na maksa, tylko że ja zrobiłem na niej jakies 50tkm
Mi po mieście pali ok. 6.5Rapix pisze:chyba że Bo już myślałem że mój tak dużo tylko pali
Miasto miastu nie równe.Rapix pisze:chyba że Bo już myślałem że mój tak dużo tylko pali
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości