pompa paliwa nie ciągnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
pompa paliwa nie ciągnie
Witam,
pompa paliwa czasami nie zaciąga paliwa, jak już odpali to chodzi normalnie, czy to uszkodzona pompa, czy jest jakiś czujnik, który blokuje pompę?
wymiana polega na wykręceniu i zamontoaniu nowej, czy trzeba coś ustawiać?
Z góry dziękuję za odpowiedź
pompa paliwa czasami nie zaciąga paliwa, jak już odpali to chodzi normalnie, czy to uszkodzona pompa, czy jest jakiś czujnik, który blokuje pompę?
wymiana polega na wykręceniu i zamontoaniu nowej, czy trzeba coś ustawiać?
Z góry dziękuję za odpowiedź
w takim sensie ze chce sobie taki wozek sprawic ale 4motion mnie raczej nie interesuje, poza tym rozgladam sie raczej na zachodnim rynku.. i jesli wszystko dobrze pojdzie to dzis jade po mojego wybrancaszczepkow pisze:jakim sensie piszesz poszukiwany 1,9 TDI 130 KM ASZ.
Ja takiego mam i to w wersji 4MOTION.
Chcesz kupić czy podyskutować ?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
możliwe że sprężyna pękła w pompie - ściągnij nastawniktrefil pisze:mam przezroczysty wężyk, jak kręcę to nic się nie dzieje, czasami zachwyci na dotyk, ale w wężyku widać pęcherzyki powietrzaenjoy pisze:jest a skad wniosek ze nie zaciaga paliwa? co sie dokladnie dzieje?Z tego co wiem to u mnie nie ma pompy w zbiorniku
www.vagtune.pl tel. 502730289
może powiedz najpierw jaki silnik. bo w temacie masz PD, a dla takiego pompa w zbiorniku powinna pchać. ciśnienie malutkie, zeby tylko doleciało do pompy na głowicy
doczytałem że AJM, więc jak wyżej. jak włączysz zapłon powinna sie na chwileczke włączyć.
jeżeli nie działa to wymiana tylko, bez żadnej regulacji
doczytałem że AJM, więc jak wyżej. jak włączysz zapłon powinna sie na chwileczke włączyć.
Ostatnio zmieniony pn kwie 07, 2008 11:12 przez Cinek, łącznie zmieniany 1 raz.
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie doczytałem...szukaj przy Vacum-pompieCinek pisze:może powiedz najpierw jaki silnik. bo w temacie masz PD, a dla takiego pompa w zbiorniku powinna pchać. ciśnienie malutkie, zeby tylko doleciało do pompy na głowicy
www.vagtune.pl tel. 502730289