nie zapala, brak paliwa w przewodzie zasilającym pompę
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie zapala, brak paliwa w przewodzie zasilającym pompę
hej
dziś rano nawiedził mnie problem. autko pracowało obecnie bez zarzutu.
nie mogę go już odpalić. to co jedynie mogłem zauważyć na pierwszy rzut oka to w przewodzie zasiljącym między filtrem a pompom nie ma paliwa.
z pewnością ten stan od razu prosi się o podjechanie i walczenie w warsztacie.
ale czy może jest jakiś przekaźnik może bezpiczenik który spowodował wyłączenie się pompy ??
ps. w razie czego podpowiem że miesiąc temu wymieniłem przekaźnik 109 - więc to nie on
może macie jakiegoś pomysła
dziś rano nawiedził mnie problem. autko pracowało obecnie bez zarzutu.
nie mogę go już odpalić. to co jedynie mogłem zauważyć na pierwszy rzut oka to w przewodzie zasiljącym między filtrem a pompom nie ma paliwa.
z pewnością ten stan od razu prosi się o podjechanie i walczenie w warsztacie.
ale czy może jest jakiś przekaźnik może bezpiczenik który spowodował wyłączenie się pompy ??
ps. w razie czego podpowiem że miesiąc temu wymieniłem przekaźnik 109 - więc to nie on
może macie jakiegoś pomysła
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102331]były ULUBIENIEC[/url]
cwb, kolego gdzie jest ten przekaźnik bo mam dzisiaj ten sam problem ?
co u Ciebie było nie tak ?
co u Ciebie było nie tak ?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
mario78, sprawdziałem przekaźnik jest OK a samochód dalej nie chce zapalić, kręci rozrusznik a nie może załapać samochód to TDi AXR
[ Dodano: 07 Kwi 2008 16:57 ]
[ Dodano: 07 Kwi 2008 16:57 ]
napewno jest u mnie jest pod kolumną kierowniczą a AJM to 115 KM chyba więc to samo powinno być, trzeba tylko osłone ściągnąćtrefil pisze:a czy w TDI PD AJM jest też taki przekaźnik
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
u mnie vacum-pompa nie zaciąga paliwa to przez ten przekaźnik, czy pompa siadłakulon-x pisze:mario78, sprawdziałem przekaźnik jest OK a samochód dalej nie chce zapalić, kręci rozrusznik a nie może załapać samochód to TDi AXR
[ Dodano: 07 Kwi 2008 16:57 ]napewno jest u mnie jest pod kolumną kierowniczą a AJM to 115 KM chyba więc to samo powinno być, trzeba tylko osłone ściągnąćtrefil pisze:a czy w TDI PD AJM jest też taki przekaźnik