![grrr :grrr:](./images/smilies/grrr.gif)
![grrr :grrr:](./images/smilies/grrr.gif)
[ Dodano: 08 Kwi 2008 16:42 ]
zapomniałem dodać że zderzak był mój..
Moderator: G0 Karcio
No właśnie.. Jest to osoba z forum i wczoraj mi dostałem wiadomość, żebym sam wycenił jego pracę.. dlatego pytam ile mogę za to dać.. teraz nie wiem ile mi krzyknął za poprawę tegobialko1991 pisze:to niech ci ... ze sie tak wyraze bambus kase zwraca.. przynajmniej czesc za niedotrzymanie terminu i za zje* robote... a jak nie to niech ktos z jego okolicy mu zrobi "wjazd na warsztat"
nie napisałem kto to robił właśnie żeby nie powodować konfliktów.. ale chce się poprostu dowiedzieć ile taka "robota" jest warta...GRZANA pisze:z tego co widze to jest za slabo stopiona nowa czesc plastiku ze zderzakiem i dlatego to odeszlo... zeby taki duzy element sie trzymal to trzeba przetapiac praktycznie na wylot i to czyms duzym a nie lutownica (chociaz po ksztalcie spawu ciezko mi okreslic co to bylo bo bardzo gluty sa)... nie wnikam kto to robil i nikogo nie chce tu obrazac po prostu pisze co widze...
dzięki PabloPawelekmisiu pisze:ja Ci w tym pomogę
100 lat z okazji urodzin!!!
wszystko zostało zakończone pomyślnieBartek84 pisze:Nie spodziewalbym sie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości