[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- maciekpppp87
- Ma gadane
- Kontakt:
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no gary tak jak mowiles wczesniej, jest ladnieGaryvw pisze:kacpersky, swietnie sie kolka wkomponowaly w nadkola,gratulejszyn
juz pisalem o tym wczesniej.jarko17 pisze:Ale ten grill zmien
hyh to az tak zle wczesniej wygladal :green_fuck:maciekpppp87 pisze:teraz to niema wstydu
dziekuje michalSmanov pisze:felunie miodzio...
a tam zaraz ginie, chociaz czasami mam taka chec dac go jeszce nizej, ale wtedy przypominam sobie jak latwo porwalem miske na tym zawieszeniu i mi ta ochota odchodziszczypior pisze:bez gleby to jakos tak ginie troche i małe koło sie wydaje
i kolejna osoba sie ze mna zgadzawirusjg pisze:potwierdzam, fela zmienia zupełnie widok auta
dziekuje. zreszta dzikuje wszystkim ktorzy odwiedzili i jeszcze odwiedza mija stronke i mi cos podpowiedza. bo sam bez tego forum to bym chyba nic nie zmienil i dalej twierdzil ze wszystko ladnie wygladaP-NUT pisze:Nowa fela nowe laczki i juz Golfina sie prezentuje
pozdrawiam
-
- Mały gagatek
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dawno nic nie pisalem, ale zeby nie bylo ze nic nie zmieniam to pochwale sie ze zalozlem alarm sterowany z pilota teraz zbieram kase ale co za nia kupie to jeszcze nie wiem. moze bedzie to skrzynia ( bo brakuje mi basu ) moze zrobie maske i kupie sprezyny do -40 eibacha lub jakiejs innej w miare dobrej firmy ( jak ktos moze to niech mi podpowie co jest dobre, nie za twarde i nie za miekkie ) albo cos juz innego niezwiazanego z samochodem. z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob maja 10, 2008 09:50 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.