witam wszystkich!
od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad montażem elektrycznych szyb w moim Golfie i rozważam różne opcje poszukiwania oryginału na szrocie lub zestw uniwersalny
czytałem na forum opinie dotyczące zestawów firmy SPAL (ostatecznie niezbyt polecane)
czy ktoś spotkał się juz z podnośnikami firmy FOX?
być może ktoś juz z takich korzysta i może wrzucić opinię na ich temat
ich zaletą jak podaje producent jest to , że są to "personalizowane" dla danego modelu podnośniki nie zmieniające wygladu auta
na koniec linka http://www.foxalarm.pl/oferta/eps/eps.html
FOX - ELEKTRYCZNE PODNOŚNIKI SZYB
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie słyszałem nigdy o tych podnośnikach. za to miałem kiedyś podnośnik firmy electrix, też dedykowany do mk3, straszny złom.... pochodził tylko 2 tyg. i pewnego razu kumplowi demonstrowałem jak działa szyba po naprawie i nagle straszny huk, szyba sam osuneła sie na dół. jeden koleś sprzedaje je na allegro...
teraz mam podnośnik HP i naprawde rewelacyjnie sie spisuje, a kupiłem go w sklepie motoryzacyjnym za... 125 zł
teraz mam podnośnik HP i naprawde rewelacyjnie sie spisuje, a kupiłem go w sklepie motoryzacyjnym za... 125 zł
trzeba odciac od podnosnika z lanosa sam mechanizm i przełozyc do podnosnika z golfa w miejsce tego na korbe on pasuje jak by z tamtad byl ja go przyspawałem troche zabawy jest z poprowadzeniem kabli ,przelaczniki kupiłem na allegro od zestawu unwersalnego za 50zl kpl podnosniki kompletne od lanosa kosztowały mnie 200zl i to były praktycznie całe koszty szyba zamyka sie w ok 5-6s i jestem zadowolony napewno jest to tansze jak kupowac uzywane z mk2