uszczelka pod głowicą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
uszczelka pod głowicą
WItam mam taki problem musze wymieć uszczelke pod głowicą silnika nie wiecie ile taka uszczelka może kosztować no i czy do danego rocznika, disel, benzyna) jest inna?? mam golf 1,6 D 1987 pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedz bo wiem ze troszke roboty z tym jest :/ a zima tuz tuż
pozdrawiam Beret
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam panowie
Jutro mój GOFFER idzie na wymiane uszczelki koszty są następujące:
*robocizna mechanika ok.150zł
*sprawdzenie szczelności głowicy (VW GOLF 2 1.6D SILNIK JP) 40zł
*splanowanie głowicy (jw.) 40zł
*usczelki na kolektory 20zł
*uszczelniacze zaworów około 50 zł
*uszczelka pod głowicę (silniczek jw.) od 35 zł do nawet 120zł w zależności od producenta
całość zamyka sie w około 400 złotych ale ma sie pewność że wymieniona uszczelka nie będzie miała przedmuchów
sprawdzenie i splanowanie głowicy umówione jest w profesjonalnej firmiewe Wrocku
zapomniałem dodać k0oszt samej robocizny w serwisie to !!!!!!600-650 ZŁOTYCH!!!!!!!!!!!
POZDRO
Jutro mój GOFFER idzie na wymiane uszczelki koszty są następujące:
*robocizna mechanika ok.150zł
*sprawdzenie szczelności głowicy (VW GOLF 2 1.6D SILNIK JP) 40zł
*splanowanie głowicy (jw.) 40zł
*usczelki na kolektory 20zł
*uszczelniacze zaworów około 50 zł
*uszczelka pod głowicę (silniczek jw.) od 35 zł do nawet 120zł w zależności od producenta
całość zamyka sie w około 400 złotych ale ma sie pewność że wymieniona uszczelka nie będzie miała przedmuchów
sprawdzenie i splanowanie głowicy umówione jest w profesjonalnej firmiewe Wrocku
zapomniałem dodać k0oszt samej robocizny w serwisie to !!!!!!600-650 ZŁOTYCH!!!!!!!!!!!
POZDRO
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt: