[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
ja jezdze na lesjofors(szwedzka firma) -35/35 i jestem zadowolony, nie jest za twardo a woz trzyma sie drogi o wiele lepiejkacpersky pisze:moze zrobie maske i kupie sprezyny do -40 eibacha lub jakiejs innej w miare dobrej firmy ( jak ktos moze to niech mi podpowie co jest dobre, nie za twarde i nie za miekkie )
Było MK4 GTI 2.3 V5 150PS
- roboform550
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jam ma eibacha i powiem ci ze smiga sie fajnie bardzo dobrze sie trzyma i w miare komfortowo (?) sie jeżdzikacpersky pisze:jak ktos moze to niech mi podpowie co jest dobre
-Tato czy ten samochód jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
myslalem nad tym, ale jak mam za roczek go sprzedawac to mi poprostu nie oplaca sie az tyle inwestowac.rejden123 pisze:Kacper wrzucaj front od Bory:
dar3k_, roboform550, struna7 dzieki za opinie.
oj na tym zdjeciu tak wyszlo ogolnie to jakos nie jestem za dystansami gdyz nie wiem jak to sie sprawdza przy predkosciach powyzej 160 km/h a ja czasami lubie sobie tak pojezdzic. ( chodzi o to ze nie mam zaufania do takich rzeczy ).roboform550 pisze:Panie, dystanse jak nic!!!!
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2008 07:59 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
Widziałem ostatnio autko na żywo i muszę powiedzieć że prezentuje się kozacko.
Fele są super, pasują idealnie. Jedyny mankament to ten grill, wywal go jak najszybciej
Fele są super, pasują idealnie. Jedyny mankament to ten grill, wywal go jak najszybciej
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no na inny grill od teraz zaczynam zbierac kaske. w tym tygodniu kupilem bre, doszla przedwczoraj i mialem jeszcze inny wydatek wiec sie splukalem. ale od teraz moge spokojnie skladac pieniazki na nowy grill, a ze to nie jest taka droga rzecz wiec wydaje mi sie ze dosc szybko go kupie. poznije jak bede mial czas i troche checi to wrzuce fotki z bra.mr_exclusive pisze:Widziałem ostatnio autko na żywo i muszę powiedzieć że prezentuje się kozacko.
pozdrawiam
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
prosze bardzo przyjacielu zza miedzy :Garyvw pisze:panie dawaj te fotykacpersky pisze:to wrzuce fotki z bra.
narazie tylko ta jedna fotka bo nie mialem czasu zrobic wiecej i jakichs bardziej profesjonalnych ale moim zdaniem fajnie to wyglada
jeszcze tylko ten grill razi, ale to juz kwestia tygodnia moze dwoch :green_fuck:
pozdra
POLSKA GOOOLAAAA !!!!!! :green_fuck:
Ostatnio zmieniony wt cze 10, 2008 19:22 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
a fuj, mi się to akurat nie podoba, oszpeciłeś tylko maskę
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Arek
Moje EX GTI Turbo: