vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[ Dodano: 28 Kwi 2008 14:39 ]
ustawienie prawie ostateczne czyli do końca gwintu z przodu jak i z tyłu zostało 5 cm nie wiem ile jest niżej od standardowego zawieszenia ale mi się tak jak jest podoba więc raczej tak zostanie a co najważniejsze da się w miarę tym jeździć:
zdjęcia z telefonu więc nie powalają na kolana
ustawienie prawie ostateczne czyli do końca gwintu z przodu jak i z tyłu zostało 5 cm nie wiem ile jest niżej od standardowego zawieszenia ale mi się tak jak jest podoba więc raczej tak zostanie a co najważniejsze da się w miarę tym jeździć:
zdjęcia z telefonu więc nie powalają na kolana
Ostatnio zmieniony pn kwie 28, 2008 14:39 przez idgray, łącznie zmieniany 2 razy.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
czasamiduzy_przemo pisze:Na tych ustawieniach zawieszenia koła nie przycierają o nadkola ??
popytałem ludzi z forum vento jak stoi vento na standardowym zawieszeniu i wyszło że moje vento jest niżej o 80 mm z przodu i 75 mm z tyłu dla mnie jest idealniemiko pisze:piękna gleba
Ostatnio zmieniony wt kwie 29, 2008 11:02 przez idgray, łącznie zmieniany 1 raz.
ty nei masz co robic widze
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !