![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Moderator: G0 Karcio
No spoko wyglądagrubasmkIV pisze:Ja daje rade na prawie skreconym gwincie na maxa
[url=http://images33.fotosik.pl/200/f9490b00d2edd3a0m.jpg]Obrazek[/URL]
ja też miałem to jazdy na codzień i też było obniżone i sam to też kiedyś przecwiczylem i teraz polecam każdemu.ku_bi pisze:ja bym nie dawal zadnego "obnizanego" zawieszenia - jesli to jest auto do jazdy na codzien to bedzie tylko utrapienie. sam to kiedys przecwiczylem i teraz wiem albo wyglad albo komfort
nieprawda, ja zmienilem zawieszenie po obnizeniu, gdyz dla mnie jazda na obnizonym zawieszeniu jest katastrofalna na polskich drogach. przecwiczylem rozne warianty obnizenia i rozne zestawy 80, 60, 40. wyglad to nie wszystko, dla mnie najbardziej liczy sie komfort.kovens pisze:ja też miałem to jazdy na codzień i też było obniżone i sam to też kiedyś przecwiczylem i teraz polecam każdemu.ku_bi pisze:ja bym nie dawal zadnego "obnizanego" zawieszenia - jesli to jest auto do jazdy na codzien to bedzie tylko utrapienie. sam to kiedys przecwiczylem i teraz wiem albo wyglad albo komfort
Ciekawe jest, że ze wszystkich, którzy obniżyli zawieche nikt jej potem nie zmienia
Zeby zmieniać odrazu po założeniu obniżonego to rzadko sie zdarza. Ale ja jezdziłem 4 lata mk3 na gwincie skreconym na jakieś -70mm i nie narzekałem - dobrze się jeździło. Ale jak już pisałem nie chce zrobić z tego golfa takiej taczki i go roztłuc, bo dla mnie jest to już troche lepsze autko niż mk3 i szkoda mi go.kovens pisze:Ciekawe jest, że ze wszystkich, którzy obniżyli zawieche nikt jej potem nie zmienia
Matematycznie rzecz ujmując to -30 jest większe od -70kovens pisze:ale -70 jest większe od -30...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości