Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Mało widziałeś... polerowałem pastami z firmy Marbad w Wa-wieMK_TRE pisze:automax jak dla mnie the best!!!!!
Nie musidawid018 pisze:tylko pod taka pastę musi być idealnie przygotowana powierzchnia.
Spoko... tylko kiedyś mnie ktoś uświadomił i ostatnio z własnego doświadczenia wiem że pasty Automax czy Autosol to pasty lekkościerne.. a co za tym idzie rysują powierzchnię.MK_TRE pisze:barteKKK03, oj widzialem duzo ale na pewno nie wszystko polerowalem nie raz i nie tylko fele i jak do tej pory nie narzekam jest lusto ze mozna sie przejrzec jak w lusterku nie twierdze natomiast ze ta której ty urzywsz jest zla!!!!!!!!!!!!!
Nie żebym się czepiał ale przyłożone rzeczy zawsze wychodzą dobrze nawet na dosyć marnej polerce. Żeby ukazać w 100% co nasza robota jest warta róbmy zdjęcia z przedmiotem oddalonym conajmniej pół metra- metr np:barteKKK03 pisze:Mało widziałeś... polerowałem pastami z firmy Marbad w Wa-wie...MK_TRE pisze:automax jak dla mnie the best!!!!!![]()
http://img171.imageshack.us/img171/7236 ... 113me2.jpg
Jak się tylko zrobi dobra pogoda to cyknę jakaś fotkę... ale tylko fonemKapsel pisze:Nie żebym się czepiał ale przyłożone rzeczy zawsze wychodzą dobrze nawet na dosyć marnej polerce. Żeby ukazać w 100% co nasza robota jest warta róbmy zdjęcia z przedmiotem oddalonym conajmniej pół metra- metr np:barteKKK03 pisze:Mało widziałeś... polerowałem pastami z firmy Marbad w Wa-wie...MK_TRE pisze:automax jak dla mnie the best!!!!!![]()
http://img171.imageshack.us/img171/7236 ... 113me2.jpg
Racja... według mnie stop pokrywy, której wrzuciłem fotkę poleruje się bardzo przyjemnie, zaraz po pokrywie robiłem rozpórkę, inny stop i kiepsko wyszłotylko nie każdą fele tak sie da wypolerować.
u mnie podobnie ... a kupuje w sklepie gdzie dorabiają farby do samochodów i w ogole mają takie różne bajerybarteKKK03 pisze:U mnie na mieście ceny od 1.5zł do 2zł za arkusz... trochę drogo wychodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości