podświetlenie zegarów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podświetlenie zegarów
Witam
Mam brak podświetlenia tablicy rozdzielczej oraz pokręteł od dmuchawy. Co się stało???
Proszę o pomoc.
Mam brak podświetlenia tablicy rozdzielczej oraz pokręteł od dmuchawy. Co się stało???
Proszę o pomoc.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Na początek bezpiecznik w skzynce
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
w Golfie 4 podświetlenie w liczniku jest na diodach montażu powierzchniowego ;]mac62 pisze:Podłącze się pod ten temat, nie mam podświetlenia licznika km i MFA, więc będę musiał zabrać się za demontaż zegarów, czy ktoś mógłby pomóc jakie żarówki tam należy zastosować, bo wcześniej miałem same japończyki i tam były zawsze W5W i W3W, ale nie wiem czy w VW też takie są, dzięki za info, pzdr
Re: podświetlenie zegarów
WItammanik2007 pisze:Witam
Proszę o pomoc.
Sprawdz wlacznik swiatel(czyszczenie lub wymiana) on moze powodowac takie objawy.
Pozdrawiam
Marcin
a mógłbyś coś Kolego poradzić, czy można to czymś zastąpić, czy zostaje tylko ASO za grubą kasę, pzdrpszczyna pisze:Ciężko będzie kupić takie diody bo są typu SMD
a tak na marginesie to ten środkowy wyświetlacz moja wszystkie 4 czy jak mam MFA pod obrotomierzem to już tego nie mam
Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2008 19:35 przez mac62, łącznie zmieniany 1 raz.