głośniki w drzwi przednie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
głośniki w drzwi przednie
witam, mam pytanie odnosnie montazu glosnikow w drzwi przednie, problem polega na tym ze w moich drzwiach niema miejsca fabrycznego na glosniki a co za tym idzie kieszonka na drzwiach niema otworu i bleeeee, niemam tez otworu w tapicerce drzwi w ktorej moglby sie schowac kosz glosnika, co w takim wypadku zrobic ? autko to MK3 5D, robic otwor w kieszonce, otwor w tapicerce, plytka mdf do drzwi i pierscienie do niej, czy nowa tapicerka zostaje tylko? z tapicerka sa jaja bo mam granatowy kolor w dodatku welur
poradzcie cos, mam teraz sporo czasu bo mi sie sprzeglo naprawia wiec, cos bym dlubnal
poradzcie cos, mam teraz sporo czasu bo mi sie sprzeglo naprawia wiec, cos bym dlubnal
Re: głośniki w drzwi przednie
dłubnij se w nosie i poczytaj tu, tu i tuporadzcie cos, mam teraz sporo czasu bo mi sie sprzeglo naprawia wiec, cos bym dlubnal
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- Szyszon
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam, podczepię sie troszkę pod temat... zeby syfu nie robic
Mam pytanie do forumowiczów: jest sens probowac wcisnac w drzwi glosnika 20 cm? I czy jest w ogole taka mozliwosc!?
Konkretnie chodzi o zestaw trójdrożny boschmann'a a samochod mk3... miejsce jest na 16,5 cm... ale moze da sie to "jakos" obejsc
dzieki
Mam pytanie do forumowiczów: jest sens probowac wcisnac w drzwi glosnika 20 cm? I czy jest w ogole taka mozliwosc!?
Konkretnie chodzi o zestaw trójdrożny boschmann'a a samochod mk3... miejsce jest na 16,5 cm... ale moze da sie to "jakos" obejsc
dzieki
Pozdrawiam
Szymon
[img]http://www.robisoft.com.pl/szyszon/vwgolf/golf.jpg[/img]
Szymon
[img]http://www.robisoft.com.pl/szyszon/vwgolf/golf.jpg[/img]
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON