WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
ble , nie sprubował a neguje .aegiss pisze: 29 dni !!! sardynki ble ale jakies inne rybki chetnie !!
Sardynki sa zajebiste , do tego winko taki sikacz ale pity na ławeczce na ulicy i zajebisty klimacik . Kto tego nie sprubuje to jnie bedzie wiedział co to Chorwacjia -naprawde polecam takie dziwne klimaty
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
tak czytalem o tym troszke,jednak zabieram czesc jedzenia z soba-czesc do lodowki turystycznej (woda - zgrzewke,makaron,ryz,sosy w sloiczkach,ser,zupki na cieplo,dzemy i jeszcze pare rzeczy-jedynie mieso i wedliny odpadaja).Mysle ze oleja to rozporzadzenie,poza tym granice HU-CRO planuje przekraczac nad ranem miedzy 3 - 5(zalezy od samopoczucia- jeden kierowca,chyba ze dam rade szybciej).Bedziemy wyjezdzac mnie wiecej kolo godz 18.00 z Mikolowa(rowery pojda do srodka auta,chyba ze zabraknie miejsca to wtedy zaloze bagaznik).Nasza trasa przebiega mniej wiecej w okolicach tych miast: Mikolow-Zywiec-Skalite-Cadca-Trencin-Bratyslawa-Cunovo-Szombathley-Letyene-Zagrzeb-Plitvickie Jeziera(mozliwe ze zwiedzimy,zaleznie o ktorej tam bedziemy),dalej Zadar,Sibenik i okolice Makarskiej.
Jak cos to telefon masz,narazie jestem odciety od netu,zmiana providera-korzystam z komorki po GPRS.
Jak cos to telefon masz,narazie jestem odciety od netu,zmiana providera-korzystam z komorki po GPRS.
Nie pytaj próżno,bo nikt sie nie dowie.Jaki nam koniec szykują bogowie.
- Marqs84
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam
Planuje wyjazd na Chorwacje okolo 18 sierpnia, moze tez ktos sie wybiera? w kupie razniej jechac
Jeszcze nie wiem gdzie dokladnie jechac, interesuja mnie fajne widoki i tanie noclegi, moze byc pole namiotowe.
Moze mi ktos polecic jakies fajne miejsce na zakwaterowanie oraz podac mniejwiecej ile bedzie mnie kosztowal 5dniowy pobyt.
Z gory dzieki
Planuje wyjazd na Chorwacje okolo 18 sierpnia, moze tez ktos sie wybiera? w kupie razniej jechac
Jeszcze nie wiem gdzie dokladnie jechac, interesuja mnie fajne widoki i tanie noclegi, moze byc pole namiotowe.
Moze mi ktos polecic jakies fajne miejsce na zakwaterowanie oraz podac mniejwiecej ile bedzie mnie kosztowal 5dniowy pobyt.
Z gory dzieki
http://www.vwslask.pl/
polecam MAKARSKA poprostu odlotowe miejsce. Jest tloczno w sezonie ale na pewno cos znajdziesz. Super woda gory poprostu wypas. Niestety w tyn roku wywialo mnie w drugim kierunku na wyspy ale na pewno tam wroce i to w wielkim stylu bo moim VW. Ostatni wypad byl autokarem - masakra! Milego wypoczynku
- Marqs84
- Mały gagatek
- Kontakt:
Liczylem 1-1,5tys hehSoftRM pisze:to zależy czego oczekujesz ale min 2-3 tys
hmm mam nadzieje ze to juz liczone z paliwem?
chyba bedzie mozna zabrac grilla i sobie wieczorami grilowac?
Jade w min. 3osoby.
Powiedzcie mi jeszcze jakim jezykiem sie tam posluguja, po polsku sie dogadam, czy tylko english?
http://www.vwslask.pl/
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Marqs84 2 tys z paliwem i zyjesz jak Pan!!!(ja wydalem ostatnim razem 1600zl z paliwem i nie zalowalem sobie niczego przez 10 dni) w Cro najlepiej jedz do Makarskiej lub za...czyli kierunek dalmacja...widoki,woda itp rewelacja!! po Polsku dogadasz sie bez problemow...ja jade 17 sierpnia ale do Czarnogóry - jade przez Cro wiec mozna by razem sie przejechac...
Ostatnio zmieniony wt lip 01, 2008 16:54 przez MZiobro, łącznie zmieniany 1 raz.