VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
olozwirski
wystarczało by mi jeśli na turbinie którą kupię ( od a3 lub s3 ) chciałbym mieć około 180 km
Dla mnie by to wystarczyło
evolution
wkradła się literówka więc nie wiem o co tyle kłopotu , a golfem praktycznie nie jeżdzę ostro, normalne użytkowanie dzienne . Czekam na jakąś turbinę więc nie chce żeby coś z silnikiem się stało
Wiesz Wy praktycznie jak robicie turbo to stawiacie na ogromną moc a to się wiążę z ogromnymi kosztami , ja już wcześniej pisałem że nie zależy mi żeby miał nie wiadomo ile koni tylko a sam fakt stworzenia pierwszego w życiu takiego projektu
wystarczało by mi jeśli na turbinie którą kupię ( od a3 lub s3 ) chciałbym mieć około 180 km
Dla mnie by to wystarczyło
evolution
wkradła się literówka więc nie wiem o co tyle kłopotu , a golfem praktycznie nie jeżdzę ostro, normalne użytkowanie dzienne . Czekam na jakąś turbinę więc nie chce żeby coś z silnikiem się stało
Wiesz Wy praktycznie jak robicie turbo to stawiacie na ogromną moc a to się wiążę z ogromnymi kosztami , ja już wcześniej pisałem że nie zależy mi żeby miał nie wiadomo ile koni tylko a sam fakt stworzenia pierwszego w życiu takiego projektu
Ostatnio zmieniony ndz cze 01, 2008 14:34 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
rozumiem Cie, wiec spoko, ja sam kiedys uturbialem silnik pierwszy raz ale po to byc miec potwornie szybkie auto. i udalo mi sie, ale jest wciaz mało
masz fajna baze i az zal ze nie wykorzystujesz tego, 2E są potwornie wytrzymałe
masz fajna baze i az zal ze nie wykorzystujesz tego, 2E są potwornie wytrzymałe
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
e tam dmucham teraz 1,5 bara na hamowni spadajace na drodze stale i zyje:) wiec nie strasz kolegi tam cisnienie bylo duzo wyzsze niz moje a co dopiero jego
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
evolution
wiesz może jak nabiorę doświadczenia w tej dziedzinie to dalej powalczę z tym silnikiem , na razie jestem amatorem i muszę dużo się jeszcze nauczyć zanim będę takim ja TY profesjonalistą .
Ale wszystko w swoim czasie , być może w przyszłości trafi jeszcze trochę koni pod maskę , pozdrawiam
wiesz może jak nabiorę doświadczenia w tej dziedzinie to dalej powalczę z tym silnikiem , na razie jestem amatorem i muszę dużo się jeszcze nauczyć zanim będę takim ja TY profesjonalistą .
Ale wszystko w swoim czasie , być może w przyszłości trafi jeszcze trochę koni pod maskę , pozdrawiam
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nawet nie uzywaj tego słowa w stosunku do mnie, ja sie bawie profesjonalista nigdy nie bylem i nie bedevw_golf3 pisze:TY profesjonalistą
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
e2rdd23
dzięki , wysłałem już priva do Ciebie z odpowiedzią na pytanie które mi zadałeś
A wczoraj z nudów taki nowy gadżecik pod maskę - wypolerowany filtr oleju
dzięki , wysłałem już priva do Ciebie z odpowiedzią na pytanie które mi zadałeś
A wczoraj z nudów taki nowy gadżecik pod maskę - wypolerowany filtr oleju
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2008 13:11 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.