eee, no coś Ty...znaczek właśnie musi zostaćgolfiarz1 pisze:tylko znaczek na feli zmien bo jakos gryzie

Moderator: G0 Karcio
eee, no coś Ty...znaczek właśnie musi zostaćgolfiarz1 pisze:tylko znaczek na feli zmien bo jakos gryzie
no wlasnie początkowo taki był plan....jednak z pewnego względu niestety chyba nie będzie polerki, jednak koła tak tez cały czas nie będa wyglądać, to taki etap przejściowy, żeby wkońcu dac odpocząć zimówkom umęczonym:)Cziki pisze:no no, nowe merce hehe jeszcze w polerke je i będzie miodzio kółeczko
no pewnie, jak będę sprzedwał to dam znakaCziki pisze:sam kiedyś takie chciał moze kiedys kto wie kto wie
Dystans na dystansGRZANA pisze:dystans na tyl i na glebe go jaka to oponka bo gdzies mi umknelo
nie ma szałou z fotkami ale dzięki dziękiEleganckie foty
taki był oczywiście pierwotny plan, ale zanim sie w skarbonce nazbierał pieniązek na oponki to pojawił sie już jeden golf z takimi felgami w polerce, w dodatku z vento frontem, w związku z tym ja już tak nie chceAbest pisze:ale zeby niebylo tak cacy to... wypoleruj te alu !!!:
no oczywiście myślę o tym , myślę...ale ciągle tylko myślęmlody87 pisze: kiedy kierunki w zderzak dasz w smoked?? czyzostają jasne bo juz sam niewiem co Ty o tym myslisz;)
aha tos Ty taki cfany...a ja myslałe ze wyprzedajesz graty bo kryzys a tu chcesz orginalnosc i niepowtarzalnosc zachowac i dlatego te zmiany....chociaz jeszcze niewiem jakieBossman pisze:taki był oczywiście pierwotny plan, ale zanim sie w skarbonce nazbierał pieniązek na oponki to pojawił sie już jeden golf z takimi felgami w polerce, w dodatku z vento frontem, w związku z tym ja już tak nie chce będzie inaczej.... przynajmniej są plany na inaczej
no ja juz wiem, ale to plany , a od planow do realizacji czasem długa droga więc póki co nie ma tematu....ale jak się uda zrealizować to mam nadzieję,że drugiego golfa juz takiego nie zobaczę...przynajmniej w Polscemlody87 pisze:chociaz jeszcze niewiem jakie
heh no to rozumiem Cie całkowicie, zawesze sie chce zeby autko bylo jedno jedyne, ja tez musze pokombinowac w temacie pozytywnego wyrózniania sie plany sa ale kasy jak na lekarstwo ;/Bossman pisze:aki był oczywiście pierwotny plan, ale zanim sie w skarbonce nazbierał pieniązek na oponki to pojawił sie już jeden golf z takimi felgami w polerce, w dodatku z vento frontem, w związku z tym ja już tak nie chcebędzie inaczej.... przynajmniej są plany na inaczej
![]()
nooo zabzmialo niezle, działaj działaj !! zdazysz na treffen??:)Bossman pisze:ale jak się uda zrealizować to mam nadzieję,że drugiego golfa juz takiego nie zobaczę...przynajmniej w Polsce
no zabrzmiało aż za "nieźle" dlatego szybko się sprostowałem:P to taki pierdółek którego mam zamiar nie zobaczyć ( przynajmniej na polskich forach) dopóki nie pojawi się u mnienooo zabzmialo niezle, działaj działaj !! zdazysz na treffen??:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości