[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
elo elo 3..2..0. kiedy jakis swapik silnika na cos mocniejszego ?? a tak powaznie to planujesz jakiegos swapa czy zostajesz przy 1.6D ?? pozdra i mam nadzieje do zobaczenia na bagiczu 1.06 wkoncu zobacze jak twoje wozidlo sie zmienilo od mani'07 bo na fotach slicznie wyglada
Ostatnio zmieniony pt maja 23, 2008 15:39 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Co do swapu silnika to sporo kosztowala mnie generalka tego co mam i doprowadzenie go do stanu szwajcarskiego zegarka dlatego narazie bedzie sie kulal wciaz przy pomocy tej samej ilosci kucy,a pozniej pomyslimy......tak poza tym autko postanowilo troche postrajkowac ,dlatego musialem skusic sie na nowa skrzynie biegow,przy okazji polecialo tez sprzeglo,nowe uszczelki tu i uwdzie w silniku ,poduszki na amorki,to tyle z tych ciekawszych rzeczy....z tych mniej ciekawych to w aucie wyladowala w koncu miekka decha,czarna wykladzina pod stopami,tylna szyba z lotka od gti,rygielki Wolfsburg edition,wiec jak narazie zmian niewiele,caly czas staram sie dojsc do stanu auta ,ktory w koncu mnie zadowoli....
Ostatnio zmieniony ndz cze 01, 2008 02:19 przez rejden, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Master
- Kontakt:
hehe Killer no fakt moze wszystko nie do konca skonczone i wlozone,ale to tylko kwestia czasu....wczoraj wymienilem trojnik z czujnikami od plynu chlodzacego,uszczelke na klawiaturze....a dzisiaj ciag dalszy zmiany skrzyni biegow z 4S na 4T,ale idzie naprawde kiepsko bo nie moge odkrecic polosi ,sruby sie tak zapiekly ,ze nie chca puscic mimo uzycia kluczy,rur ,mlotkow itp konstrukcji wlasnych....jak sie nie uda trzeba bedzie skrecic wszystko znowu do kupy i podjechac gdzies na warsztat,zeby je ruszyc(dopiero w poniedzialek k..wa)wielbiam sytuacje ,kiedy sruba lub dwie powstrzymuja dalsze prace i stoisz w miejscu mimo najszczerszych checi dzialania......
- Semian
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to sie nazywa zlosliwa natura rzeczy martwych:P na szczescie juz sie ogarneles z tymi problemami i golfik naprawde milo smiga, teraz to tylko skupic sie na jednej rzeczy dobrej feldze i mozna by bylo cos pomyslec nad zawiasem z tylu bo stoi prawie jak seria
projekt jetta coupe 2
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3286710#3286710
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3286710#3286710
-
- Forum Master
- Kontakt: