Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Tak ale najtańszy kosztuje 2 tysieKLASSIK pisze:najlepszy do jazdy codziennnej jest gwint FK,takie moje zdnaie i nie tylko
nie trzeba kupowac nowegoCieluś pisze:Tak ale najtańszy kosztuje 2 tysieKLASSIK pisze:najlepszy do jazdy codziennnej jest gwint FK,takie moje zdnaie i nie tylkoI widomo że kit może byc twardszy bo zależy z jakiej firmy, a gwint nie każdy jest taczka ale z reguły jest twardy i taki ma być jak chcesz szerokiego buta włożyć.
Żółty FK edition kosztuje około 1.5 tyśCieluś pisze:KLASSIK napisał/a:
najlepszy do jazdy codziennnej jest gwint FK,takie moje zdnaie i nie tylko
Tak ale najtańszy kosztuje 2 tysie
I tu się zgadzam z KlassikiemKLASSIK pisze:uzywane FK dluzej wytrzyma niz nowka no name
w PL tez da sie kupic gwint uzywany w bdb stanieCieluś pisze:Ok panowie tylko kup w Polsce gwint używany żeby był dobry. Jak masz możliwości oglądnąć i sprawdzić to ok, ale jak nie to często gwint po 3miechach jest dentka.
Gdzie ? a np. jak kupie inny niż FK to co juz tak łatwo i tanio nie da się naprawić?nawet jak bedzie wylany to da sie to szybko i tanio naprawic
Tylko nie wiadomo ile pojeździ taki amor. U nie których jeździ pół roku, a innych 2 miesiące. Najlepiej wymienić wkład bo to pewne, ale takie tanie nie jest. Załóżmy że kupisz gwint za 700 zł używany i będziesz musiał choć dwa zregenerować to już masz dodatkowo 600 zł + koszty ewentualnej wysyłki.KLASSIK pisze:tak sie da zregenerowac
Dlatego też jak kolega nie ma więcej pieniędzy, a chce pewniaka gwint to technic jest ok, nie słyszałem żeby ktoś miał z nim problemy (chyba że marudzą ze za miękki). Dwa lata gwarancji kusiKLASSIK pisze:nowy gwint ma gwarancje,wiec jak cos sie stanie do bedziesz zlozysz reklamacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości