chyba się przejął tym konkursem na najładniejsze auto a może i dublecik w konkursach ustrzeliTheGwiazdor pisze:No Prezes ruszyłeś ostro z robotą.
MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Moderator: G0 Karcio
Ja wiem czy strupa. Połowa aut na tym forum ma ranty tylnych błotników bardziej skorodowane niż ja w moim. Co do progu to już jest połapany. Dorwałem dzisiaj migomat i zacząłem się bawić. Podłoga po nałożeniu baranka wygląda jakby nikt nigdy i nic tam nie wspawywał. Jak ma być zrobione to musi być profi robota. Jutro będą kolejne fotki.
Strupów łatanych jest dużo tylko większość nie zagląda i nie przyznaje się do tego.TAZ pisze:Ja wiem czy strupa. Połowa aut na tym forum ma ranty tylnych błotników bardziej skorodowane niż ja w moim. Co do progu to już jest połapany. Dorwałem dzisiaj migomat i zacząłem się bawić. Podłoga po nałożeniu baranka wygląda jakby nikt nigdy i nic tam nie wspawywał. Jak ma być zrobione to musi być profi robota. Jutro będą kolejne fotki.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Alec pisze:jestem pelen podziwu, ze ratujesz takiego strupa, ja bym sie chyba zalamal jakbym zobaczyl ze takie cos mam,
to wez dobrze sie przygladnij podlodze co prawda latwiej znalezc zardzewiale mk3 niz mk2, ale juz w kilku mk2 sie spotkalem z taka iloscia rdzy ze ten TAZa jest w stanie idealnym w porownaniu do nich wlasciwie to nic groznego mu sie nie stalo... progi i nadkola to punkt newralgiczny niemalze kazdego samochodu
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
Żeby nie było, że nic nie robię to macie kilka nowych fotek. W aucie wymieniony lewy próg zewnętrzny, wewnętrzny, kawałek podłogi z lewej strony, kilkanaście centymetrów progu prawego, róg błotnika tylnego z progiem z prawej strony i dwie łatki na podłodze z prawej strony. Po dorwaniu migomatu zrobiłem to sam. A tylne reperaturki błotników wewnętrzne i zewnętrzne wstawił mi kolega spawach, który je bardzo zj...ł i dlatego mi się szpachlowanie przeciągnęło. Ale szkoda gadać bo trzy flaszki wyrobił ze znajomym w ciągu kilku godzin.
FOTO FOTO FOTO :
A tu fotki z dzisiaj, auto już zmatowione i jutro lakier kładę.
A żeby nie było to już nawet kilka elementów ma lakier położony:
Jutro wieczorem będą fotki polakierowanej budy
FOTO FOTO FOTO :
A tu fotki z dzisiaj, auto już zmatowione i jutro lakier kładę.
A żeby nie było to już nawet kilka elementów ma lakier położony:
Jutro wieczorem będą fotki polakierowanej budy