mk3 ubytki plynu chlodniczego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 ubytki plynu chlodniczego
witam i mam maly problem ubywa plynu chlodniczego i nie bardzo wiem z kad tzn zalatalem a raczej zaspawalem (mechanik) rurke metalowa i nadal spiepsza a bylo ok zrobione i sie zastanawiem czy sa jakeis w golfach miejsca co lubia sie popsuc a i pytanie co sie dzieje ja sie jedzie a plynu chlodniczego jest malo pozdrawiam
-
- Mały gagatek
płyn
Ja tez mam podobny problem w swoim mk3 gti tez mi gdzies płyn s.......dala no i tez nie wiem zabardzo gdzie tego szukac bo jak patrzalem to wszedzie jest sucho
Mam to samo, też mi ubywało płynu, nie wiedzailem skad cieknie az do dzisiaj, pojechałem do mechanika i okazało sie ze pompa wodna is dead, no i koszta teraz ladne.
Wie ktoś może ile taka pompa mozę kosztować i jakiej firmy najleopiej kupic ze by nie był badziew ale zeby znowu nie byla za droga, wiadomo czasy mamy cieżkie?
Z gory dzieki za odpowiedz
Wie ktoś może ile taka pompa mozę kosztować i jakiej firmy najleopiej kupic ze by nie był badziew ale zeby znowu nie byla za droga, wiadomo czasy mamy cieżkie?
So run in, grab the money, later on, you and I can flow...
pompa wodna do vw powinna sie zamknac w 130zl.brat kupowal ostatnio do forda scorpio i zaplacil 168zl.a wiadomo ze fordy to wynalazki.LOrd pisze:Mam to samo, też mi ubywało płynu, nie wiedzailem skad cieknie az do dzisiaj, pojechałem do mechanika i okazało sie ze pompa wodna is dead, no i koszta teraz ladne.
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
kup proszek do chlodnic to ci zakleji i nie bedziesz musial dolewac .malo ci leci powinno pomocThor pisze:hehe. mnie tez ubywa... kapie lekko z chlodnicy... jak stoje w korku to paruje z pod klapy
Zaklejac nie ma co. Wymieniac chlodnicy sie nie werci. Wyliczylem ze dolewajac 0,5l / miesiac.. lepiej dolewac niz wymieniac chlodnice
Pozdrowionka
T.
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r