[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Trzeba by zrobić mała aktualizacje bo sezon już w pełni prawko będzie za 9 dni a tu cisza
Koła widomo już są narazie nic przy nich nie działałem bo brak czasu, ale za to doszło zawieszenie
gwintowane firmy GT Cupline :
dorwałem także za dosłownie grosze halogeny GTI na soczewcze były strasznie zniszczone ale dla chcącego
nic trudnego , zostały rozebrane , pomalowane itp
w aucie lada dzień znajda sie także seryjne lustereczka, tylko odświerzone
Zostaną także zmienione drzwi, a klameczki beda od mk III , tylko musze sie jeszcze wstrzymać z malowaniem bo
kkkubek sie wpchal
Auto na dzień dzisiejszy tak wygląda, jeszcze nie jest ustawiona zdierznoścm jak ja ustawie VW pójdzie jeszcze w dół
Koła widomo już są narazie nic przy nich nie działałem bo brak czasu, ale za to doszło zawieszenie
gwintowane firmy GT Cupline :
dorwałem także za dosłownie grosze halogeny GTI na soczewcze były strasznie zniszczone ale dla chcącego
nic trudnego , zostały rozebrane , pomalowane itp
w aucie lada dzień znajda sie także seryjne lustereczka, tylko odświerzone
Zostaną także zmienione drzwi, a klameczki beda od mk III , tylko musze sie jeszcze wstrzymać z malowaniem bo
kkkubek sie wpchal
Auto na dzień dzisiejszy tak wygląda, jeszcze nie jest ustawiona zdierznoścm jak ja ustawie VW pójdzie jeszcze w dół
Ostatnio zmieniony ndz cze 22, 2008 20:08 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
nnooo wiedzialem ze trzba poczkeac na takei fotki bo jest git!!
a co cie sklonilo do zakupu cupa?
a co cie sklonilo do zakupu cupa?
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Wiem wiem Zawieszenie sie na brzuchu autem nie bylo zbyt mile Licze ze jak przyjade na zakaldanie nowych gratow to dostane box z ladnym podjazdem A glebe u Ciebie jeszcze napewno skrecimy trochepczerniej pisze:dokładnie po zbieżności jeszcze sie skręci ale zarazie muszę tak mieć bo inaczej nie wjadę na stanowisko ... kkkubek wie jakie są podjazdy u mnie :green_fuck:beny841 pisze:ale widze ze jeszcze zapasik gwintu został wiec będzie pewnie masakryczne nisko
NORD-VAG.PL
wiesz sa inne nowe w podobnej cenie na lepszych warunkach i lepszym wnętrzem ldatego tak z ciekaowsci zapytalemzapewne cena, dobre opinie i to ze jest nowy
musiala byc dobra cena mysle
tak czy siak po zawiasie i pczernieniu opon jest git
http://www.mapet-TUNING.com